Salvo Montoya - Malik

• Thread starter Thread starter jxkee
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 272
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

jxkee

Újonc
2025. 03. 20.
10
10
LS karakter
Vittorio_Montoya
LV Karakter
--
A téma címe a következőképp nézzen ki:
Salvo Montoya - Malik

dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Salvo Montoya
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Malik
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elkaptunk egy srácot[Anna Smith] majd ő, miközben átlett kutatva illetve, ott álltunk mellette ketten berádiózótt a többieknek hogy, elkaptuk Déli határnál. Odajöttek a többiek majd agyon lettünk lőve. Nyitottam egy Reportot, Malik elfogadta. Jeleztem felé a problémámat hogy, ANIM-ban történt a rádiózás. Ezen veszekedtünk egy 10-15 percet majd úgy zárult az ügy hogy, nem volt hibás Anna. Tudtommal ANIM-ban nem lehetséges a rádiózás mivel, félig halott vagy, nem véletlen kell mentős/szanitéc az ellátásodhoz. A másik indok amiért, nyitom ezt a Panaszkönyvet mivel, Malik is jelen volt a lövöldözés helyszinén majd elvállalta ügyet. Tudtommal saját ügyet nem szabad intézni, maximum hogyha nincsen fent másik admin.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az eset: Képek:
Megjegyzés:

Köszönöm a birálatot.

Szia!
Igazándiból a reportban (ID: 83236) már leírtam mindent, de akkor kifejtem itt is.
Tudtommal ANIM-ban nem lehetséges a rádiózás mivel, félig halott vagy, nem véletlen kell mentős/szanitéc az ellátásodhoz.
Attól függetlenül, hogy valaki anim-ba esik az nem azt jelenti hogy eszméletlen is, ez tőled függ, hogy mit RP-zel. Ezen felül a szabályzat sem tiltja a rádiózást anim-ban.

Elkaptunk egy srácot[Anna Smith] majd ő, miközben átlett kutatva illetve, ott álltunk mellette ketten berádiózótt a többieknek
A rádiózás Annától 23:24:20-kor volt, a videón amit küldtél admin ügy alatt / csatoltál a panaszhoz annyi látható, hogy 23:25 perc végén és 23:26-kor álltok mellette. Mivel más bizonyítékot nem küldtél, ezek alapján kellett döntenem.
[2025-03-20 23:24:20] [Output] : [R1] Anna Smith: Srácok déli határnál elkapta.
[2025-03-20 23:24:23] [Output] : [R1] Anna Smith: Help me.

A másik indok amiért, nyitom ezt a Panaszkönyvet mivel, Malik is jelen volt a lövöldözés helyszinén majd elvállalta ügyet. Tudtommal saját ügyet nem szabad intézni, maximum hogyha nincsen fent másik admin.
Elvállalhatunk saját ügyet, nincs megszabva. Alapjáraton meghagytam volna másnak, de már 3 perce bent állt a report.
2025. 03. 20. 23:27:40 - Létrehozva
2025. 03. 20. 23:31:43 - Admin 5 Malik csatlakozott.

Sziasztok, én fogom birálni. Pont nekem is volt tegnap egy ilyen ügyem, animba nem igazán kéne rádiózni, sőt nem eléggé okés főleg hogy fegyveresek állnak mellette.

Illetve intézhetnek saját ügyeket az adminok, persze teljesen normálisan és korrekt módon.

Malikhoz szólnák, hogy erről nem tudott (anim rádiózásról) ?

sőt nem eléggé okés főleg hogy fegyveresek állnak mellette.
Véleményem szerint sem okés úgy rádiózni, hogy fegyveresek állnak mellette, azonban a rádiózás még korábban történt.
A rádiózás Annától 23:24:20-kor volt, a videón amit küldtél admin ügy alatt / csatoltál a panaszhoz annyi látható, hogy 23:25 perc végén és 23:26-kor álltok mellette.

Nincs több hozzáfűznivalóm a panaszhoz.

• Kedvelés
Reactions: Silas és Chester
Megérkeztem a birálattal, Malikal beszéltem discordon, átrágtuk.

Animba való rádiózás megtörtént, az admin rosszul járt el az ügyvezetés során, hibázott.

Panasz JOGOS, Malik keress fel mai nap folyamán.

• Kedvelés
Reactions: jxkee és tyze
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.