Salvatore Kordani-Panasz Enzo Montague

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

DarthOxi

Újonc
2026. 01. 04.
10
0
LS karakter
Lysenko Jackson
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Salvatore Kordani
Panaszra tett személy InGame neve:
Enzo Montague
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnap elcsereltem egy automat egy masikra es o azt allitotta rola hogy platina mikor nem is az meg neztem tuningoloba hogy lehett esetleg bugos de semmi olyasmi,utana meg kerdeztem ujbol hogy tenyleg platinas vagy sem es arra azt kaptam hogy igen platinas,plusz 1 venom hianya is van benne
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Orulnek erte hogy megkapja erte amit jar mert ez nem okes ki tudja meg hany embert vert igy at

Sziasztok,

Panaszt én fogom bírálni.
Várom Enzo válaszát.

Csáó! Egy embert nem vertem át igy, és azt se mondtam hogy nem fogom ezt megoldani. Nem értem miért kell egyből PK-t irni, mivel jól tudom a szabályokat.

Csáó! Egy embert nem vertem át igy, és azt se mondtam hogy nem fogom ezt megoldani. Nem értem miért kell egyből PK-t irni, mivel jól tudom a szabályokat.
Szia, írásaid alapjain nem úgy tűnik mintha nem vertél volna át bárkit is tisztán látszik az íráson, hogy full fullosan árultad a kocsit kőzbe hiányzik belőle a platina tuning illetve 1 venom tuning, majd mikor írt neked az ember, hogy pótolod-e ,amire a válaszod volt, hogy nem.
Illetve ha tisztába vagy a szabályzattal akkor tudod, hogy ilyet nem csinálhatsz.

Szeretnék kérni egy írásos bizonyítékot ,hogy pótolod-e a tuningokat, vagy nem.

Pótolom, de nem értem te hol látod azt hogy "nem". Minden esetre senkit sem vertem át és nem is fogok.

2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Szia, írásaid alapjain nem úgy tűnik mintha nem vertél volna át bárkit is tisztán látszik az íráson, hogy full fullosan árultad a kocsit kőzbe hiányzik belőle a platina tuning illetve 1 venom tuning, majd mikor írt neked az ember, hogy pótolod-e ,amire a válaszod volt, hogy nem.
Illetve ha tisztába vagy a szabályzattal akkor tudod, hogy ilyet nem csinálhatsz.

Szeretnék kérni egy írásos bizonyítékot ,hogy pótolod-e a tuningokat, vagy nem.
Mondjuk nekem se lett elmondva hogy nem egyedi rendszámos a kocsi, de sebaj. Nem akadok fent ilyeneken.

Pótolom, de nem értem te hol látod azt hogy "nem". Minden esetre senkit sem vertem át és nem is fogok.
Remek, örülök ennek a válasznak, köszönöm a gyors reakciód.

A panaszt zárom , mivel a JOGTALAN , további szép napot mind kettőtöknek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.