- 2025. 05. 11.
- 93
- 24
- LS karakter
- Salvatore Cibu Vitale.
Panasztevő InGame neve:
► Salvatore Cibu Vitale. ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Enrico. ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen birálat.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/LcKUTFER ◄
Megjegyzés:
► Röviden tömören nem értem a NON RP indokát a jelen helyzet szerint. Röviden annyi volt, hogy belebotlottam két srácban mákvirág kaszinón belül. Annyit kérdeztem, semmi rossz indulat nélkül, hogy mi jó ebben a slot machine gépben? Erre mint a logban is látható elkezdtek full indok nélkül lekezelő stilusban beszélni. Vertek nekem egyet, majd én elkezdtem kifelé szaladni a Mákvirából, hisz nem akartam a kaszinó kellős közepén verekedni. Mikor kijöttem, láttam hogy akkor is követtek még engem, de viszont boxerrel a kezemben már bent a kaszinóban is üttött, majd kint is folytatni akarta. Mivel volt nálam egy Colt 45 ezért azt önvédelmi célra szerettem volna felhaszálni, nem pedig megölni ami viszont igy is történt. DM nem történt, viszont direkt le "lábaztam" hogy hatástalan állapotba keritsem őt. Ezt annak a célul csináltam, hogy ne verjen szét tehát ne kerüljek tehetetlen állapoban.
Az ügy végén a srác is kapott egy OOC stilusos dolgot, pedig felvetettem azt a szándékot hogy mivel az admin szerint mind két fél " hibás" volt, gondoltam akkor legyen az hogy mindenki megy a maga dolgára, erre Enrico telibe ránkverte az AJ-t. Nem értem ezt az egész birálatot sem. Szerintem sokkal korrektebb módon is el lehetett volna járni. [/
.png)