Salvator El Blaine - Vin Christian (Dami)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Salvator El Blaine
Panaszra tett személy InGame neve:
Vin Christian
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Sziasztok atm rablás rp volt ki vágtunk kettő atm-et és mentünk gyárhoz a rendvédelmis már gyárnál várt minket spikeval ezek után még előre is lőtt lakott területen belül "forgalmas helyen"
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/aiom0b , https://streamable.com/m1ulrk
Megjegyzés:
Ezért én annó rendvédelemben 60p jailt kaptam mikor előre löttem egy nagy kaliberes golyó álló mellyénben felém futóra itt nem is futottam felé és nem is volt a kezemben előtte és akkor sem fegyver ! És az hogy gyárnál kempelve vár plusz még spikeval is ez csak meg tetözte a dolgot !

csa, a panaszkönyvet én bírálom, várom az úriember válaszát 24 órán belül!

• Kedvelés
Reactions: szekeres1198
Csao, már ne haragudj de az nem gyárnál volt ha gyárnál vártalak volna akkor beállok bejárathoz. Másodszor mentem az erősitésre pont jöttetek szembe akkor nyilván megálok nem fogok szembe menni veled mikor spike-ot kitudom rád dobni. Klippen pedig látszik miután kiszáll látjuk a hátán a fegyvert nyilván lőni fogok rá, addig egy lövés nem történt!

Az igen csak gyárnál volt már látszik a klipben hogy utána egyből kanyarodnak jobbra de az autód jó messzire teheted le és te már jóval előbb ott voltál mert nem úgy látszik hogy akkor érkeztél te oda !
Az hogy ki száll a karakter és látsz rajta fegyvert nem jogosít fel hogy lakott területen “forgalmas” helyen előre lőj mint rendvédelmis fel szólitás nélkül ! De én nem vitázni szeretnék nem azért nyitottam a panaszkönyvet ! Le írtam és videót is töltöttem fel hogy mi a helyzet !

Az auto közvetlen a sarkon állt, ha ott állok régóta nem csak eléd tudtam volna kidobni a spikeot. De még mindig elég messze voltunk gyártól.

Megjöttem a bírálattal, ha már válaszolt rá az érintett is.
Az én véleményem szerint is messze van Vin_Christian gyártól, korrekt módon spikeozott ki téged, tehát erre nem fog szankciót kapni.
Ahogy a klippeden is látszódik kispike-oltak téged, te neki mentél a fal-nak, és itt kiugrottál a kocsiból is, és ott hátba lőttek téged, szerintem Két nagykaliberrel a hátadon nem hiszem hogy megadtad volna magad, főleg úgyhogy társaid is vannak, ezért lőttek rád a srácok, illetve nem Vin_Christian lőtt le téged, hanem egy másik ember, de ez igazából nem tesz hozzá semmit, csak leírom.
Tehát ennek tudatában nem osztok senkinek sem szankciót, ezaz akció kicsit rosszul sikerült számodra, ilyen esetekben ne kezdj el futni, illetve ugrálni, mert ez fog történni, Szép napot, illetve hétvégét nektek, kitartást.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.