Salvator El Blaine - Roger Miles [dmnk]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Salvator El Blaine
Panaszra tett személy InGame neve:
Roger Miles
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fel szedi magát és friss halál angyalal szalad aktiv tüzharban felénk és még ő akad ki ha ki löjük és végig ott maradt infozni a tarsainak .
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Az volt a kifogása , hogy állitolag már 2x ki löttük így akkor még is mit keres még mindig az rp területén ? rossz irányba szalad vagy hogy? utoljára meg amit müvelt az telejesen vicc hogy ott áll köztünk és a társaim elé be áll direkt. Ha kell tudok hosszabb klippet is küldeni hogy többször szoltunk hogy menjen mar innen el és hogy végig ott falazott direkt

• Haha
Reactions: Lorenzo
Sziasztok! Panaszt én fogom birálni várom Roger Miles válaszát 24 órán belül.

Szia, két alkalommal lőttetek le miután egyértelműen láttátok, hogy én haltam meg, hozzáteszem, hogy senki nem peakelt utánnam, tehát azt sem lehet mondani, hogy azért lőttetek, mert valaki más peakelt a halálom után, ez a videómban látszik is, harmadjára pedig odamentem megkérdezni, hogy mit csináltok.
Felszedtem magam kétszer, (ami a te videódból valahogy eltűnt) első alkalomra nem tudtam mozogni sem, mivel amúgyis felszedés után egy kis ideig nem tudsz mozogni, ahogy a karakterem felállt egyből le is daráltatok. Az utánna tanúsított stílusod miatt pedig szándékosan nem nyitottam reportot sem.

Videóban láthatjátok az egész esetet, a chat a rendvédelmi rádió és közörések miatt lesz kitakarva.
A képen pedig ez az elfogadhatatlan stílus látható, ami miatt szándékosan nem nyitottam reportot. "ennyi esz van"

Tudod jól hogy tűz harcvan akkor miért nem vársz kicsit a felszedéssel ? de ez akkor is vicc mar ne haragudj hogy még te vagy fenn akadva hogy kilövünk mikor egy közvetlen közeli tüzharcaban ki lőnek és még utána a szük folyosón szembe futsz velünk és ott irkálsz és álldogálsz az utba , és igen is utána le lettünk rohanva ha kell arról is tudok klippet küldeni csak nem akartam hogy 1-2 perces klippet kelljen fel tölteni .
A stílust meg nem én képviseltem én többször meg kértelek hogy menj el innen !
A klippben amit küldtél egyszer lettél ki szedve és direkt nyomkodott gyorsan a respawn kártyát hogy minnél elöbb fel szedd magad ezzel esélyt sem adva arra hogy ne egy tüzharc közepén éledj , másodszorra meg kaptál időt hogy el hagyd az rp területet ez látszik a te klippedben is erre te nem el hagyni akarod a helyszint ha nem szembe szaladsz velünk és akadályozod az rp-t és ez miatt utána le is lettünk rohanva mivel akadályoztál minket .

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal!

Szankciót egyikfélnek sem osztok, úgy gondolom figyelmetlenségből lett ez az ügy. Kérlek titeket, hogy figyeljetek máskor erre oda jobban.

• Kedvelés
Reactions: hep1
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.