Salvator El Blaine - FunFact

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Salvator El Blaine
Panaszra tett Adminisztrátorneve: FunFact
Panasz oka, leírása, kifejtése: Jogtalan panaszkönyv bírálat nem figyelembe vett commentek Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logom tudom át küldeni de a másik panaszkönyvben minden benne van.
Megjegyzés

Ugy gondolom mind a kettő félt meg kellene rendesen hallgatni , az hogy ti meg beszéltek valamit az más dolog a pk-T a rendvédelmisre nem konkrétan a fegyver miatt tettem hanem azért mert szabálytalanul csinálta a feladatát amit ő is elmondott! Ő azt mondja állítólag 3 percig jött utánam ennek én egyszer sem láttam jelét és ezt ő is el mondta hogy egyszer sem volt elég közel felszólítás hoz vagy bármihez ! És igen is ha látom bármiféle szándékát meg állok!

Sziasztok a panaszt én fogom intézni.

Sziasztok! A panaszkönyv nyitását a panaszoló részéről nem értem, 24 órája volt mindkét félnek beküldeni a bizonyítékokat, amely nem történt meg a panaszköny nyitó részéről, még úgy sem hogy kicsivel több időt vártam mint 24 óra ! A mai nap folyamán az éjszaka közepén kaptam egy hosszabb üzenetet a panaszoló fél részéről discordon, amelyre hosszasan taglalva leírtam számára a panaszkönyv bírálatom indokját! Kép a beszélgetésről: Ennek értelében végképp nem tudom hova tenni, ezt. A továbbiakban nincs több hozzáfűzni valóm a panaszkönyvhöz, várom a Bíráló Admin válaszát!

Bizonyíték az van hogy semmiféle felszólítás nem volt ! És azt ő is le írta milyen szeretnél ? Át küldjem az egész napi logót hogy nem volt fel szólítas ? Mikor ő is el mondta hogy nem volt ? Neki kellene bizonyítékot küldeni hogy tényleg 3 percig követett mert azt nagyon kétlem de le írta azt is hogy sosem volt elég közel hozzám . Szóval ennyi erővel például 3 utcával arrébb ha fel tesz valaki egy villogot vagy szirénát mindenki álljon félre a szerveren mert lehet őt akarjak meg állítani de azt is el mondtam én is ő is hogy sosem volt elég közel hozzam!
A félre értések végett nyugodtan fel mehetünk egy megbeszélt időpontban DC re

Utoljára szerkesztve:
Mint leírtam és leírtad a PK-ban volt bizonyítékod, amelyre ahogy mondtam több mint 24 órát vártam, ennek ellenére nem érkezett meg. 24 óra volt az az idő ami idő alatt a panaszkönyvedre vártam a bizonyítékot, nem jött meg. Majd most nyitsz egy panaszkönyvet arra hogy nem küldted be a bizonyítékot, és úgy bíráltam el, a panaszkönyv zárása ellenére a discord megkeresésedre, hajnal 4kor tettem számodra választ, én úgy gondolom hogy a részemről teljesen korrekten álltam a panaszkönyvedhez! Ennyit szerettem volna még ehhez hozzáfűzni!

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Ezért mondtam mehetünk egy megbeszélt időpontban discord ra mivel nem érted . Nem kaptál napi logot mivel a panaszra tett személy is elismerte hogy nem megfelelően járt el nem szólított fel és nem is volt elég közel hozzam hogy ezt meg tehessen akkor mire küldjek bizonyítékot ha el ismeri ?
Arra kellene bizonyíték amit ő állít hogy állítólag több mint 3 percig jött utánam amiből semmit nem vettem észre mivel el mondta hogy nem volt elég közel !

Igazából őszinte leszek ahogyan az alap panaszkönyvben amit funfact intézett most a jelenlegiben én sem kaptam rendes bizonyítékot se DC-n se Fórum privát üzenetben és itt a panaszkönyv alatt se szerdán nyitottad a panaszkönyvet most péntek van. Bizonyítékok hiányában a panaszkönyvet következmények nélkül zárom.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és FunFact
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.