Salvator El Blaine-Alex

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Salvator El Blaine
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Eriik
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►Jogtalan adminjail

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Van videom csak mondjak meg melyik idöponti kell
Megjegyzés:

► Tegnap volt egy Atm rablas az alatt az egyik kolléga kapott egy SK 60P ami jogtalan volt utánna le is vették róla ezek után kb 10-20percel késöbb le léptem a szerverről mivel semmi nem történt , erre ma fel lépek most és a levegőben repülök 60p jaillal nem értem a történteket meg tudna válaszolni hogy most pont miért én kaptam ? Nekem van a teljes rp-ről videóm az az én tudok bizonyitékot hogy nem történt semmi admin mi alapján ítélt igy hogy az rp amugy is mar 10-20perce le zajlott és utána csak random rá teszi valakire? Videóm van és át is küldöm amelyik dátumot kéri az admin vagy ami alapján adta a jailt.Előre is köszönöm hogy el olvassatok és remélem mihamarabb meg tudjuk oldani a dolgot.

Utoljára szerkesztve:
Szia,

A panaszkönyv nem a minta szerint van kitöltve, megkérlek, hogy javítsd ezt 24 órán belül.

Sziasztok.
Bocsánat hogy ide tolongok. de engem keresel.A bíráló adminnak továbbítom a bizonyítékot. (Rendvédelmis dolgok miatt).

Szuper láthatnam én is majd ? Mert ma vissza néztem 2x és nem láttam hogy én SK-T követtem volna el

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal, megkaptam a másik fél szemszögéből a videót.

A jail valóban elírással lett kiosztva, mivel egy másik játékos kapta, és te utólag kaptad meg. A videón jól látható, hogy nem tudott megmozdulni a játékos, de ez a te videóból is kivehető ahogy mondtam. Egyszerűen megoldható lett volna egy RP folytatással, viszont ez lett a kimenetele. "késöbb le léptem a szerverről mivel semmi nem történt" Ott voltál az ügy alatt végig, ez a logokból is kiderül, tehát nem értem, miért tettél úgy mintha nem rólad lett volna szó.

A panaszod jogtalan, várd le a büntetésed.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.