Salvator El Blaine - Alex Martinez [FunFact]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

szekeres1198

Újonc
2025. 04. 01.
59
13
LS karakter
Salvator El Blaine
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Salvator El Blaine
Panaszra tett személy InGame neve:
Alex Martinez
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Városban voltam autoval mentem a dolgomra miközben ő állítólag meg akart állítani én ebből semmit nem vettem észre csak annyit hogy valahol megy a sziréna körbe néztem semmit nem láttam ezek után chatet is meg néztem és ott sem láttam felszólítást .Miután ezeket el mondtam neki az volt a válasza rá , hogy nem volt olyan közel hogy feltudjon szólítani , kérdezem én akkor nekem honnan kellett volna tudnom hogy valahol szól a sziréna és az nekem szól nem azért mert valahova mennek akcióra vagy akár olyant üldöznek akit ténylegesen kell.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logot át tudom küldeni a bíráló adminnak de le irta ő is hogy nem szólitott fel és nem is volt elég közel .
Megjegyzés:
Ez a dolog miatt ugrott most egy uzim és a hozzá tartozó löszerek is. Előre is köszönöm a bíráló admin idejét .

Sziasztok! A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett válaszát 24 órán belül! Illetőleg megkérném, a panasz tevő felet, hogy szolgáltassa át a bizonyítékokat!

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Hoobu
Hali! Elösször is nem hinném hogy az nem tűnne fel akárkinek hogy 3percig megyek valaki után szirénázva. Felszolitás azért nem volt mert egy mansoryt vagy ha csak simán gt63 s-volt akkor sem fogom tudni utól érni rs6-al. Igen megértem hogy sokat megyünk szirénázva de nem hinném hogy ezt nem tűnt volna fel. A másik hogy te ooc leirtad hogy le volt véve a játékod hangja amivel sajnos én ott nem tudtam mit csinálni. Egyenlőre csak ennyit tudok hozzá fűzni. Ha kell dc-re is feljövök.

Sziasztok! Megérkeztem a bírálattal! Nos, elsősorban hadd mondjam el hogy attól eltekintve hogy nem történt felszólítás, félre kellett volna húzódnod, hisz mint a panaszod leírásában is említetted "nem vettem észre csak annyit hogy valahol megy a sziréna" "nekem honnan kellett volna tudnom hogy valahol szól a sziréna és az nekem szól" Mint említette Martinez kb 3 percen keresztűl ment utánad, fény és hangjelzéssel! Illetőleg az eset alatt nem volt érvényben fokozott ellenőrzés aminek következtében ha egy rutin ellenőrzést szeretett volna végrehajtani akkor nem kutathat át, illetőleg a csomagtér tartalmát sem tekintheti meg, továbbá fontos megjegyezni hogy az Uzi mint fegyver elrejthető! Ennek tekintetében úgy gondolom hogy a panaszod Jogtalan!

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Hoobu és Domi :3
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.