Salvador Castillo -> Rey

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Csibe26

Újonc
2025. 09. 03.
13
2
LS karakter
Jordan Core
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:Salvador Castillo

Válaszod
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fellépek a szerverre kb 2 hét kihagyása után és rajtam maradt golyóállómellény és nem az, hogy szólt volna, hogy vegyem le vagy valami rendes lett volna, miután elmondtam neki hogy rajtam maradt és kb 2 hét után most léptem újra berak 60p jailre. Pedig szerintem elég lett volna egy szóbeli figyelmeztetés vagy valami
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Várom a bírálatot!!

saját döntésem, hogyha szabálysértés történt, akkor adok-e szankciót, vagy sem. Az nem lesz kifogás, hogy 2 hete nem játszottál. Ha feljössz a szerverre, két másodperc alatt le tudod venni a mellényt, de te ott álltál a szerelőtelepnél, és csak akkor vetted le, mikor felhoztam, hogy nem kellene.

Utoljára szerkesztve:
És mégis hol van a szabályzatban az, hogy nem sétálgathatok benne? Csak mert most direkt olvastam és nem találok sehol benne ilyenre semmilyen szabályt, vagy hogy ezért jail járna? :)

nem lesz minden beleírva a szabályzatba, mert több száz oldalas lenne, és senki se olvasná el. GOLYÓálló mellény, benne van a nevében, teljesen irreális, és nem valóságű, hogy te abba szaladgálsz az utcán.

image.png

Utoljára szerkesztve:
nem lesz minden beleírva a szabályzatba, mert több száz oldalas lenne, és senki se olvasná el. GOLYÓálló mellény, benne van a nevében, teljesen irreális, és nem valóságű, hogy te abba szaladgálsz az utcán.

image.png
Amerikába mégis vannak olyanok akik akár csak divatból húznak fel golyóálló mellényt :) láttam nem 1et nem 2t a neten

ez nem amerika, egy egy játék, ahol vannak szabályok, be is küldtem, hogy egészen pontosan kitér rá a szabályzat.

ez nem amerika, egy egy játék, ahol vannak szabályok, be is küldtem, hogy egészen pontosan kitér rá a szabályzat.
Ez azért egy elég érdekes indoklás egy admintól, hogy ez egy játék. Ez egy szerepjáték legjobb tudomásom szerint, ahol úgy kell viselkedni mint a való életben (cáfolj meg, ha esetleg rosszul tudom). Arra kitér pontosan a szabályzat, hogy kifejeztten magyarországon játszódik a szerver? Mert itt lehet a való életben is illegális ez, akárcsak kamu golyóállót hordani, de úgy tűnik Amerikában nem az, ha elég sok átlagember is hord divatból vagy akármiből! :)

úgy látom te még mindig nem érted. A Terrorelhárítás, a Rendőrség, a NAV ezek mind magyar eredetű szervek, magyar az egész szerver alapja. De ha Amerikai szerepkört kellene játszani, akkor sem viselhetsz indokolatlanul golyóálló mellényt, mert ez szabályba van foglalva.. túltárgyaltunk már szerintem.

úgy látom te még mindig nem érted. A Terrorelhárítás, a Rendőrség, a NAV ezek mind magyar eredetű szervek, magyar az egész szerver alapja. De ha Amerikai szerepkört kellene játszani, akkor sem viselhetsz indokolatlanul golyóálló mellényt, mert ez szabályba van foglalva.. túltárgyaltunk már szerintem.
Igen, a szabályzat szerint igazad van — bár ha a gyakorlatban is ilyen precíz lennél, talán nem lenne miről vitatkoznunk. Mindenesetre köszönöm a jogszabály-órát, most már tényleg befejeztem.

• Haha
Reactions: tokaska
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Nem gondolom azt, hogy olyan sok idő lenne levenni a mellényt magadról az, hogy IRL is vannak ilyen stílusú emberek de ez egy szerepjáték ahol szabályok vannak és azt be kell tartani.

Elolvastam az adminügyről a logot ott azért volt egy kis stílusod ezt hanyagoljuk az adminügy alatt.

Panaszod jogtalan, az ügyintézés során az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: Balint123 és rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.