Sabina Olegovna Ladislav Kucera - Wade Santos, Lina Oakwood [rey]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Dropmeister

Újonc
2025. 11. 29.
15
7
LS karakter
Sabina Olegovna
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Sabina Olegovna, Ladislav Kucera
Panaszra tett személy InGame neve:
Wade Santos, Lina Oakwood
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Igazoltatás történt csekket meg is kapta Ladisvlav majd az ablak felhúzásra került mégis látták amint a kucera azt mondja, hogy "kutya gecik" ez után elmentünk majd visszamentünk, hogy ooc-n megkérdezzem miért vette elő a fegyverét amire nem válaszolt, történt utána egy ütközés amire kapott a kucera még egy csekket amibe szerepelt a RSZT és a KBOSN
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2026-01-12 17:17:51] [Output] : Ladislav Kucera mondja (járműben): Kutya gecik
[2026-01-12 17:18:01] [Output] : *** Lina Oakwood elővett egy fegyvert. (M4A1 SOPMOD)
[2026-01-12 17:18:44] [Output] : Sabina Olegovna: (( miért vettél elő fegyvert? ))
[2026-01-12 17:19:17] [Output] : Lina Oakwood mondja: Szuper.
[2026-01-12 17:19:19] [Output] : Kusma Maxim mondja: Menő
[2026-01-12 17:19:21] [Output] : Lina Oakwood mondja: Kapni fog még egy csekket.
[2026-01-12 17:19:32] [Output] : Ladislav Kucera mondja (járműben): Megint ezek a majom kutyák, kész vicc.
[2026-01-12 17:19:34] [Output] : Sabina Olegovna mondja (járműben): Ebben az öreg fosban a faszért nem fog a féked.
[2026-01-12 17:19:36] [Output] : Sabina Olegovna mondja (járműben): Istenem.
[2026-01-12 17:19:36] [Output] : Lina Oakwood mondja: Közúti baleset okozása valamint rendőrrel szembeni tiszteletlenség miatt.
[2026-01-12 17:19:43] [Output] : *** Ladislav Kucera lehúzza a bal első ablakot.
[2026-01-12 17:20:19] [Output] : Wade Santos mondja: Idézem magát- "Kutya gecik".
image.png

Megjegyzés:
A teljes napi logot a bíráló adminnak privátban továbbítom ha szükséges, mivel csak a lényeget szedtem ki belőle

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt panasszal élő játékos, kedves bíráló.

Meglepődve tapasztalom, hogy panaszra került sor, hisz véleményem szerint minden szabályszerű volt.

A fegyver elővétele véletlen történt, mert a hármas (tablet) bind helyett a kettes számú gomb lett lenyomva amin a fegyver is van.
Azonnal eltettem a fegyvert, rögtön ahogy elővettem. Használatára nem került sor, még célzásra sem.

Az RSZT (Rendőrrel szembeni tiszteletlenség) az igazoltatás alatt történő flegma, visszataszító stílus miatt lett kiosztva.
A KBOSN (Közúti baleset okozása sérülés nélkül) pedig az ütközés miatt került kiosztásra.

Sajnálom, ha a büntetéssel hátrányos helyzetbe kerültetek anyagilag, de nekünk is hoznunk kell a kötelezőt, illetve a szabálysértők vállalják következményeiket.

Várom a bíráló admin válaszát szükség esetén napi log ezen részét csatolom.

Ui.: Wade Santos nem vett részt az intézkedésben annyi kivétellel, hogy mellettem ült.

Utoljára szerkesztve:
Cső.

RSZT (rendőrrel szembeni tiszteletlenség) miatt lettem megbírságolva, mivel felhúzott ablakkal beszélgettünk a kocsiban. Ennek ellenére ti mégis meghallottátok (kiolvastátok), majd ezt követően csekk formájában megkaptam a büntetést RSZT indokkal, ahogyan a fent említett képen is látszik.

[2026-01-12 17:17:51] [Output]: Ladislav Kucera mondja (járműben): „Kutya gecik”

[2026-01-12 17:20:19] [Output]: Wade Santos mondja: „Idézem magát: ‘Kutya gecik’.”

Felhúzott ablakkal nehezen hallatszódik ki bármi a kocsiból, kivéve, ha ordítva mondom.

Részemről ennyi.

• Dühítő
Reactions: Matteo
Holnapi nap folyamán átnézem a saját logomat a pontos helyzetről, addig légyszi legyetek türelemmel.

Hamarosan átolvasom.
Logokat ma küldjétek el!

Utoljára szerkesztve:
Sajnos a napi logomat ma nem tudtam elküldeni munkába hívás miatt, holnapi nap tudom pótolni.

• Kedvelés
Reactions: rey
Lina Oakwood logjában nincsen benne ez a rész: Ladislav Kucera mondja (járműben): Kutya gecik
tehát ő nem láthatta amit írtatok az autóban, legalábbis log alapján. Viszont akkor érdekelne, hogy mire lett osztva RSZT?

Amikor ezt mondta akkor a karakter felett látszódott, hogy ezt mondja. Egyéb V4 alapú szervereken (sokszor itt is) amikor felvan húzva az ablak akkor nem mutatja a karakter felett az elmondott dolgokat.

Sajnos a chatre nem pillantottam rá, hogy nem mutatja, ezért elnézést kérek.
Mellesleg úgy gondolom, hogy ennek egy IC panasznak kellene lennie és nem adminügyet kellene belőle generálni.

Nem a csekkben lévő indok miatt nyílt a panasz ide legfőképpen hanem amiatt ami elhangzott:

[2026-01-12 17:17:51] [Output] : Ladislav Kucera mondja (járműben): Kutya gecik

[2026-01-12 17:20:19] [Output] : Wade Santos mondja: Idézem magát- "Kutya gecik".

Tisztán kivehető, hogy mg-zett a Wade emiatt lett ide nyitva a pk. Plusz az rszt csekk az után lett kiosztva miután a Wade icn idézett tőlünk. OOC-n is irtunk nektek de arra se kaptunk semmilyen fajta választ.

Legjobb tudomásom szerint amikor egy személy felhúzott ablakkal beszél a kocsiban, akkor a jármű felett NEM írja ki, hogy mit mondott. Ezt onnan tudom, hogy igazoltatásnál sokszor van olyan, hogy szólni kell hogy engedjék le az ablakot mert látszik a három pont, hogy írnak, de az üzenet nem jelenik meg sem a chaten sem a kocsi felett.

Véleményem szerint bug történt a rendszerben, és ez miatt írta a jármű felett az elhangzott mondatot.

• Haha
Reactions: Lehel
Szerintem eleget beszélgettünk mi várjuk meg a bíráló admin döntését inkább.

sziasztok!
Köszönöm a türelmet.
A helyzet az az, hogy többször is előfordult már ez a "hiba", hogy a játékos felett kiírja amit felhúzott ablakkal mond, ez egy szerveroldali hiba, amit nem tudok teljesen Linára húzni. Azonban, amíg ez nem lesz orvosolva, addig kérek mindenkit, hogy inkább az IC chatről tájékozódjatok, mintsem a karakter feletti szövegről.
Alapjáraton jogos a panasz, de Lina sem, és a társa sem fog kapni semmit rá, viszont vegyétek figyelembe, hogy ez mindig nem lesz elnézve, akár bug, akár nem.
A megkárosított fél, amennyiben igényt tart rá, Beninél vissza tudjátok igényelni az RSZT-ből származó kárt, legalábbis próbáljátok meg, ha szeretnétek, de 100%-ban nem tudom biztosítani, hogy vissza is kapjátok. Hivatkozzatok erre a panaszra, amennyiben írtok egy igénylést.

Kérdéssel nyugodtan kereshettek privátban.
zárom.

• Kedvelés
Reactions: Lehel
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.