Ryder Knox Jelentkezési lap. Parkolás Felügyelet.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Solyom30

Újonc
2025. 08. 29.
9
2
LS karakter
Ryder Knox
A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve: Ryder Knox
- Születési neve: Ryder Knox
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos, 1998.03.11.
- Anyja neve: Kinga Knox
- Személyi igazolvány száma: 614700TX
- Vezetői engedély száma: 666926WC
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-069-4186
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos, nincs saját házam
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Próbaidős szerelő a Dawn szerveren (a frakció megszűnt)
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Szeretnék a Parkolás Felügyelethez csatlakozni, mert fontosnak tartom a város közlekedési rendjének fenntartását, és úgy érzem, a képességeimmel, gyorsaságommal és vezetési tudásommal hasznos tagja lehetek a csapatnak.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Gyorsaságommal, precizitásommal és jó vezetési készségeimmel hatékonyan tudok közlekedési helyzeteket kezelni, emellett türelmes és megbízható vagyok, mindig betartom a szabályokat, és időben ott vagyok, ahol szükség van rám. Ezekkel a tulajdonságaimmal úgy érzem, többet tudok nyújtani a frakciónak, mint mások.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szeretném, ha a munkakör során aktívan részt vehetnék a város közlekedésének rendjének fenntartásában, és ha lehetőségem lenne fejlődni a feladatok során. Fontos számomra a felelősségteljes hozzáállás, a szabályok betartása, valamint az, hogy a frakció csapatában hasznosan tudjak közreműködni.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Máté vagyok, és nagyon szeretem az autókat. Tanulmányaim a szoftverfejlesztés és tesztelés felé irányultak. Sok időt tudok otthon tölteni, mert otthonról végzem a munkámat. Türelmes és precíz embernek tartom magam, aki mindig igyekszik felelősségteljesen végezni a feladatait. Jól bánok az emberekkel, tisztelettudó vagyok, és mindig próbálok segítőkész lenni. Szeretek RP-zni, számomra ez egyfajta kikapcsolódás és szórakozás. Mindig igyekszem tanulni és fejlődni, hogy minél jobb legyek a feladataimban. Gyors vagyok és ügyes a vezetésben, ami sok helyzetben előnyömre válik. Nyitott vagyok az új kihívásokra, és szeretek aktívan részt venni a csapatmunkában.
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 2024.08.30. 4 426 perc
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Szeretnék a Parkolás Felügyelethez jelentkezni, mert fontosnak tartom a város közlekedésének rendjét, és szeretnék aktívan részt venni annak fenntartásában. Úgy érzem, a gyorsaságommal, vezetési tudásommal és precizitásommal hasznos tagja lehetek a csapatnak. Emellett szeretek felelősségteljes feladatokat ellátni, és mindig igyekszem a szabályokat betartani, hogy a frakció hatékonyan működhessen.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Korábban a Dawn szerveren dolgoztam próbaidős szerelőként a szerelő frakcióban, de a frakció megszűnt.
- Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Hetente körülbelül 3 órát tudok a frakcióra szánni, elsősorban délután és este vagyok elérhető.

- Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): solyom30
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Volt már admin jailban a karakterem, de ez névhasználati problémához kapcsolódott, és azóta minden rendben van.

• Wow
  • Kedvelés
Reactions: molnar. és Dave026

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk privátban a kapcsolatot további részletekért! (DC)

• Kedvelés
Reactions: Dave026
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.