Ryder Freeman , Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Albert
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 77

Albert

Újonc
2025. 03. 31.
12
7
LS karakter
Richard Green
LV Karakter
nincs
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: FireSoakedEagle​
2. Hogyan szólíthatunk? Riki​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? megközelitőleg 13.000​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
Képernyőfelvétel (421).png
7. Mesélj magadról pár mondatban. Riki vagyok , 15 éves , sportolok szeretem a zenét , van egy kutyám kinek neve Linda , nagyon szeretem általában nyugodt és türelmes vagyok és az rp-ben való szerepet komolyan tudom venni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Figyelmes , Türelmes , Kiváncsi vagyok az új dolgokra , Haragtartó tudok lenni , hajlandó vagyok elfelejteni dolgokat ha sok dologra kell koncentráljak , makacs is vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ryder Freeman​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 2000.02.04​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Politikai egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én személy szerint magamat minnél magasabb rangon képzelném el , mivel , szeretek fejlődni , és képes vagyok bármire​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Hangot és fényjelzést adok ki , majd félre állitom egy biztonságos helyre , majd megkérem állitsa le a motrot ,oda megyek hozzá köszönök felmutatom a jelvényem majd bemutatkozok megmondom neki , hogy ez egy közuti ellenőrzés, elkérem az iratait , figyelmesen megnézem a képet és a lejárati dátumot , majd ezt követően megkérem nyitsa fel a csomagtartót le ellenőrzöm a kötelező felszereltségét majd ha az illető személynek lejárt iratai vannak vagy nincs kötelező felszereltsége akkor irok egy csekket neki , majd elköszönök és elengedem.​
8. Mi maga a rendőrség? Szerintem a rendőrség az egy rendvédelmi szervezet amely a várost védi meg , akik nem tartják be a törvényeket azokat megbüntessék.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? Az , hogy a feljebb való mindenkinek parancsol aki alacsonyabb tisztséget tölt be hiába más rendvédelmi társszervezet, a közvetlen felettes a saját szervezetemhez tartozó nálam nagyobb tisztséget betöltő személy.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Attól függ milyen kihágást követ el , és mivel ez egy közuti birságnál való csekk ezért nem számitom be a priusszt.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryder Freeman vagyok , magas iskolai végzetségem van , van pár hobbym mint például a horgászás , autózás , szeretem a rendvédelmi szervezeteket , van egy rossz tulajdonságom az még pedig , hogy nagyon sok pénzt költök parfümre.Van egy kutyám akinek a neve Kay.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Hívok erősitést , visszonzom a tüzet megkérem ha ül mellette egy kolléga akkor olvassa le a rendszámot és jelentse be a kapitányságra és ő is visszonozza a tüzet.És megprobálom eltalálni az üldözött autó kerekeit , tudjam letartoztani és érjenek be az egységek ha eddig nem értek be.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elkobozom tőle , mivel saját autója ezért megkérem zárja be elviszem a rendőrkapitányságra majd kihallgatom és amit elmondott az szerint , megkérem a kollégáimat , hogy beszéljük meg , hogy mi tévő legyünk vele.​

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Albertus_Rolandus
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Privát üzenetben fogunk keresni! ))
Tisztelettel:
Don Price r. Dandártábornok