- 2026. 03. 12.
- 4
- 0
- LS karakter
- Ryan Salvadore
OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: dianosour01722. Hogyan szólíthatunk? Krisz, Krisztián3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? ~30005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztiánnak hívnak, 16 éves vagyok. Pécsen élek, és Műszaki Technikumba járok. RP-zni 2019 elején kezdtem, és szabadidőmben motorozok vagy játszok. Gyorsan tanulok és nyitott vagyok rá.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Néha türelmetlen tudok lenni, néha önfejű, de kontrollálom. Forrófejű tudok lenni néha. Gyorts tanuló vagyok, nyitott vagyok új dolgok felfedezésére, és becsületes vagyok.Általános adatok
1. Teljes neve: Ryan Salvadore2. Születési helye, ideje: 03/30/1989, San Fierro3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Magas pozicíóban,6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Levillogom a céljárművet, megaphoneozok neki. Berádiózom az igazoltatást, majd lefuttatom a rendszámot. Ha a rendszám tiszta, megyek oda, elkérem az iratokat, ellenőrzöm azokat. Ha az iratok is rendben vannak, leellenőrzöm a kötelező felszerelést, majd lefuttatom az iratokat is, az MDC felületén. Ha ez is rendben van, akkor ha szabálysértés volt a kiváltó ok, kiállítom a csekket és elbocsájtom a célost. Ezek után lerádiózom az elérhetőséget, és megyek tovább járőrözni.8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szerv, a polgárok védelmi érdekeit és a törvényszegők elfogását szolgálják. Nem igazságot osztanak, hanem megalapozzák annak a folyamatát.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy, akinek közvetlen felelek a mindennapokban. A közvetlen felettesem fölött (és felettem is) magasabb pozíciójú felettes.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Maximális mennyiségű előírt büntetés.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan Salvadore a becses nevem, szeretek kocsikázni és feleségemmel időt tölteni. A városban 10 éve élek, és itt tervezek maradni még sokáig. Nemzetőrségben szolgáltam egy kis időt, és most a rendvédelem kapujai felé szeretnék nyitni. Nyitott, felelős ember vagyok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Lerádiózom, elmondom hogy tüzet nyitottak ránk, ha kell, megismétlem a jármű adatait és esetlegesen valaki a tűzparancsot kiteszi a járműre, ha kell. Továbbá valamennyivel óvatosabban, távolságtartóbban fogom a járműt üldözni, figyelve a társam és sajátom testi épségére.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Jogszabály alapján járok el. Ha illegális alkotó elemek, a törvénykönyv szerint járok el. A sofőrnek a kocsijában alapjáraton miért van ilyesmi anyag, főleg úgy hogy állítása szerint nem tudja mi az. A hazugság esélye nagy, de ettől függetlenül a jogszabály szerint fogok eljárni.