Panasztevő InGame neve:
► Ryan Mitchell ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► supsed ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Panasz oka:
Jogtalan bírálat, egyoldalú bírálás, játékélmény elrontása 40-50 perces jogtalan adminüggyel, és játékosok hülyénék nézése.
Leírás:
ATM rablásra indultunk a honvédséggel, elsőként érkeztünk meg, ahol látható volt hogy fegyveresek vágják az ATM-et, kettő ATM-et is vágtak egyszerre. A DHL-es furgon követni kezdett, és félreállt amikor mi is. Elindultam az ATM rablók felé füst gránáttal a kezemben, viszont eldurrant egy MP5 lövés, egyből C0-t jeleztem a helyszínen és megkezdődött a tűzharc.
A lövöldözés vége fele supsed RP stopot írt ki, és elkezdte intézni az ügyet, végig velem volt elfoglalva, és előre lövéssel voltam végig gyanúsítva, többször is lekelett írnom ugyanazt mert semmibe volt nézve. A frakciótársai adminügy közben drogoztak amiért szóltam is, ő nem foglalkozott vele, a frakciótársai feltöltöttek YT-re egy olyan videót ami szétvan MG-zve a rablás, ezzel sem foglalkozott.
Végig csak arra ment ki a dolog, hogy szankciót kapjak. Viszont amit küldtem YT videó abban nem csak MG van, hanem az is, hogy Supsedet megszólítják, hogy intézzen valamit amire(ha az ő hangja, ezt a bíráló tudni fogja) ő ezt mondta: Ti is daráltatok te fogyatékos.
Egyértelműen már itt bevallja, hogy ők kezdték a lövést, viszont egy 50 perces adminüggyel még is minket akartak berakni.
A logban egyértelműen megtudta volna nézni, hogy az illegális fk lőtt, viszont ügye neki nem ez volt a célja. Lógban őket érdemes megnézni elsőnek, mivel ők nem szerepeltek a videóban amiben azt állították nem lőttek: Illetve hátulról jött a lövés ami MP5 volt, gondolom log kimutatja időben hogy ő vette előszőr elő.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A bíráló vezetőségi személynek elküldöm a napi lógom amiben megtalálja ezt [2025-12-29 21:40:28]-tól.
Youtube videó amit felraktak, ha törlik le van mentve a videó azt is tudom küldeni:
A videóban az is látszik, hogy discordon vannak, és az admin végig hallgatja az MG-s rablást.
◄
Megjegyzés:
► Szeretném ha a bíráló admin alaposan megvizsgálná az ügyet, és azt is megnéz ki vehetett elő MP5öt, és löhetett vele, mivel ezt az admin is megtudta volna tenni csak direkt nem nézte meg mivel tudta jól hogy ők voltak, illetve csak az ő videóikkal akart foglalkozni, az hogy lövés volt a helyszínen semmibe volt nézve.
Továbbá vicc kategória volt ami kivitelezést leművelt az admin a frakciótársai javára, és azt sem tartom túl jó dolognak, hogy nekem játékosként 50 percet kell kűzdenem az igazamért, hogy ne kapjak jogtalan jailt, amivel az admin teljesen tisztában volt, hogy egy olyan pártot fog aki már eleve hibázott, és false indokokkal akarnak szankciót kérni rám. Többször volt már ilyen eset a szerveren, és jó lenne ha végre ez megtudna szűnni mivel ennél jobban nem lehet elvenni egy játékos kedvét.◄
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)