Ryan Mitchell - supsed

• Thread starter Thread starter Bander
  • Start date Start date
  • Válaszok 10
  • Látta 550
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bander

Újonc
2025. 03. 17.
63
82
LS karakter
Ryan Mitchell
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ryan Mitchell
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
supsed
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Panasz oka:
Jogtalan bírálat, egyoldalú bírálás, játékélmény elrontása 40-50 perces jogtalan adminüggyel, és játékosok hülyénék nézése.

Leírás:
ATM rablásra indultunk a honvédséggel, elsőként érkeztünk meg, ahol látható volt hogy fegyveresek vágják az ATM-et, kettő ATM-et is vágtak egyszerre. A DHL-es furgon követni kezdett, és félreállt amikor mi is. Elindultam az ATM rablók felé füst gránáttal a kezemben, viszont eldurrant egy MP5 lövés, egyből C0-t jeleztem a helyszínen és megkezdődött a tűzharc.

A lövöldözés vége fele supsed RP stopot írt ki, és elkezdte intézni az ügyet, végig velem volt elfoglalva, és előre lövéssel voltam végig gyanúsítva, többször is lekelett írnom ugyanazt mert semmibe volt nézve. A frakciótársai adminügy közben drogoztak amiért szóltam is, ő nem foglalkozott vele, a frakciótársai feltöltöttek YT-re egy olyan videót ami szétvan MG-zve a rablás, ezzel sem foglalkozott.
Végig csak arra ment ki a dolog, hogy szankciót kapjak. Viszont amit küldtem YT videó abban nem csak MG van, hanem az is, hogy Supsedet megszólítják, hogy intézzen valamit amire(ha az ő hangja, ezt a bíráló tudni fogja) ő ezt mondta: Ti is daráltatok te fogyatékos.
Egyértelműen már itt bevallja, hogy ők kezdték a lövést, viszont egy 50 perces adminüggyel még is minket akartak berakni.

A logban egyértelműen megtudta volna nézni, hogy az illegális fk lőtt, viszont ügye neki nem ez volt a célja. Lógban őket érdemes megnézni elsőnek, mivel ők nem szerepeltek a videóban amiben azt állították nem lőttek: Illetve hátulról jött a lövés ami MP5 volt, gondolom log kimutatja időben hogy ő vette előszőr elő.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A bíráló vezetőségi személynek elküldöm a napi lógom amiben megtalálja ezt [2025-12-29 21:40:28]-tól.
Youtube videó amit felraktak, ha törlik le van mentve a videó azt is tudom küldeni:

A videóban az is látszik, hogy discordon vannak, és az admin végig hallgatja az MG-s rablást.

Megjegyzés:

Szeretném ha a bíráló admin alaposan megvizsgálná az ügyet, és azt is megnéz ki vehetett elő MP5öt, és löhetett vele, mivel ezt az admin is megtudta volna tenni csak direkt nem nézte meg mivel tudta jól hogy ők voltak, illetve csak az ő videóikkal akart foglalkozni, az hogy lövés volt a helyszínen semmibe volt nézve.

Továbbá vicc kategória volt ami kivitelezést leművelt az admin a frakciótársai javára, és azt sem tartom túl jó dolognak, hogy nekem játékosként 50 percet kell kűzdenem az igazamért, hogy ne kapjak jogtalan jailt, amivel az admin teljesen tisztában volt, hogy egy olyan pártot fog aki már eleve hibázott, és false indokokkal akarnak szankciót kérni rám. Többször volt már ilyen eset a szerveren, és jó lenne ha végre ez megtudna szűnni mivel ennél jobban nem lehet elvenni egy játékos kedvét.

Helló.

Köszönöm a panaszkönyvet reflektálok pár dologra ami nem lett a panaszba megfogalmazva.

Ki mentem az ügyre és a report nyitó fél leírta a problémáját.
Itt küldtél egy videót a backupozásodról ami alapján te elkezded dobni a smokeot, és lőni az autót úgy hogy rád sem lőttek és ki van vágva a videóból és a panaszban sincs mellékelve. :
Itt ténylegesen a dolgok végére szerettem volna járni pontosan mi is volt a szituáció.
Kértem mind a kettő féltől videókat mert szerettem volna látni a tényleges szituációt ezt a kettő videót kaptam. : https://streamable.com/sibill
Az első videó amit te beküldtél az ügyön amiben semmi konkrét nem volt csak hogy valaki lövést ad le hátulról és te rányomod a backupot úgy hogy te nem "láttál senkit és semmit hogy lövöldöz csak a lövés hangját érzékelted.
itt nem látszódik az amit te valójában is csinálsz backup után te rá dobod a füstöt az éppen ott álló autóra, és elkezded izomból lőni felszólítás nélkül.
Ezért is kértem tőled vágatlan fórmában a videót, amire te elsőnek csak random kivágott képmetszős képet küldtél és sokadik kérésre feltetted a rendes videót.

[2025-12-29 21:48:40] [Output] : Admin 1 supsed: (( Ryan a további folytatást is bele tudod rakni a videóba? ))
[2025-12-29 21:48:53] [Output] : Admin 1 supsed: (( ne spammeljétek az OOC-t. ))
[2025-12-29 21:49:07] [Output] : Admin 1 supsed: (( Ryan a további folytatást is bele tudod rakni a videóba? ))
[2025-12-29 21:49:52] [Output] : Admin 1 supsed: (( Srácok, nyugi Ryan-t kérdeztem. ))

Többször elárultad magadat az ügy során ilyen beszólásokkal:

[2025-12-29 21:43:22] [Output] : Rendy G Ross: (( Feltételesen lött valaki ránk. )) -
[2025-12-29 21:43:36] [Output] : Ryan Mitchell: (( valaki lőtt azért kezdtünk el lőni ))
[2025-12-29 21:43:44] [Output] : Ryan Mitchell: (( azt hogy ki passzolom ))
[2025-12-29 22:03:30] [Output] : Ryan Mitchell: (( Nem értem ezt a szabályzat kijátszást amit most akartok csinálni a sprinter veletek volt ))
[2025-12-29 22:03:34] [Output] : Ryan Mitchell: (( valószínűleg azok lőttek ))

Ezek alapján te nem győződtél meg arról,hogy ki is lő a társaid adnak le lövést vagy az illegál a ti oldalatokról nem lett rádiózva erről semmi.
Azaz simán benne van a pakliban az is,hogyha a társad elkezd lőni akkor és te erre adtál C0-át mikor nem neked kellett volna a tűzparancsot érvénybe hoznod.

A beszólás pedig nagyon nem ez volt amit a PK-ba írtál és ellenem hangoltál és átfogalmaztad. Éppen egy ügyről mentem ki mondták a nevemet callban és akkor kezdtem el ismét foglalkozni egy aktuális panaszkönyvvel és az egyik havernak ezt válaszoltam : PK-ra válaszolok te "nyomorék". ami a kivágott videórészletben benne is volt.

A lövöldözés közelében sem voltam mert amikor ez megtörtént, én egy teljesen másik ügyön voltam.
Nem történt MG sem mert: Mindenkit ugyan az a külső hatást tapasztalta IG mert ott ültek egymás mellett nem lett külső információ felhasználva a továbbiakban mert utána volt maga az RP stop és lett nyitva a report.

Jó fej akartam lenni és mivel húzni sem akartam az egészet az idők végtelenségéig mert folyamatosan marta a két oldal egymást ezért hosszas mérsékelés után nem szerettem volna egy ilyenért szankciót kiosztani senkinek sem.

Senkit nem néztem hülyének, nem viselkedtem lekezelően és örülnék annak ha már leírtad a panaszban a problémádat akkor mellékelnél valami kézen fogható bizonyítékot ha már ez az IG cselekményen sem ment és az ügyön sem. Illetve senkinek nem mondtam hogy vegyék le a videót amiben megszólítottak az ügyet végig vittem és lezártam. Senkit nem kértem meg,hogy vegye le a videót a lezárt ügy után mindenkinek szíve joga mit tart fent az interneten és meddig. Nincsen bele szólásom abba,hogy leszedi vagy nem.

További információkat a bíráló adminnak küldöm privátban.

Itt küldtél egy videót a backupozásodról ami alapján te elkezded dobni a smokeot, és lőni az autót úgy hogy rád sem lőttek és ki van vágva a videóból és a panaszban sincs mellékelve. :
A videón hallatszódik hogy mögöttem lőttek MP5-el, innentől ez C0, ezt nem egyszer kiveséztük.

Ezért is kértem tőled vágatlan fórmában a videót, amire te elsőnek csak random kivágott képmetszős képet küldtél és sokadik kérésre feltetted a rendes videót.
A logban vissza lehet olvasni minden kérésedet teljesítettem, és azt is elmondtam, hogy max 1 perces videót tudok neked feltölteni, azt is felajánlottam ami szintén olvasható a logban, hogy discordon megosztom a képet, és megnézhetjük a teljes videót, erre te azt írtad nem lesz discord. Nem értem továbbra sem ezt a vágott videó dolgot, ahhoz hogy kimentsek egy videót meg kell vágni igen, mindenről kaptál bizonyítékot amit kértél.
[2025-12-29 22:03:34] [Output] : Ryan Mitchell: (( valószínűleg azok lőttek ))
Teljesen egyértelmű amit itt is írok, lőtt valaki mögöttem MP5-el, C0.

Azaz simán benne van a pakliban az is,hogyha a társad elkezd lőni akkor és te erre adtál C0-át mikor nem neked kellett volna a tűzparancsot érvénybe hoznod.
Ilyen megszólálosokból látszódik hogy semmi fogalmad nincsen az ilyen esetekről sajnos.

PK-ra válaszolok te "nyomorék". ami a kivágott videórészletben benne is volt.
Egyértelműen hallatszodik a videóban, hogy ti is daráltatok te nyomorék. Le van mentve ha a bíráló adminnak kell, szívesen fel is hangosítom.
Jó fej akartam lenni és mivel húzni sem akartam az egészet az idők végtelenségéig mert folyamatosan marta a két oldal egymást ezért hosszas mérsékelés után nem szerettem volna egy ilyenért szankciót kiosztani senkinek sem.
Marha jó fej voltál, teljesen egyoldalú hozzáállás volt, saját frakció ügyét tudomásom szerint nem is intézhetnéd, ha van más admin. 50 percet álltunk ott feleslegesen, csak mert marha vicces rárakni másokra a jogtalan jailt, csak megtudtam védeni végig az igazam.

Senkit nem néztem hülyének, nem viselkedtem lekezelően és örülnék annak ha már leírtad a panaszban a problémádat akkor mellékelnél valami kézen fogható bizonyítékot ha már ez az IG cselekményen sem ment és az ügyön sem. Illetve senkinek nem mondtam hogy vegyék le a videót amiben megszólítottak az ügyet végig vittem és lezártam. Senkit nem kértem meg,hogy vegye le a videót a lezárt ügy után mindenkinek szíve joga mit tart fent az interneten és meddig. Nincsen bele szólásom abba,hogy leszedi vagy nem.
Minden problmémát és bizonyítékot mellékeltem, és amint mondtam a bíráló adminnak tudok logot küldeni, illetve a yt videót ha törlésre kerül.

Amiben szerintem hibáztál:
- Saját frakció ügy intézése
- Saját társak MG-zésének végig hallgatása
- Saját társak nem szankciónálása
- Nem megfelelő utánjárás, discord lógból egyértelműen megtudtad volna nézni ki vette elő az MP5-öt tőletek, csak hát nyilván onnantól az adminügy értelmét veszíti.
- Frakciótársak végig drogozták az adminügyet, többször szóltam érte, semmibe volt nézve.
- És hát nyilván a legrosszabb, az hogy tisztában voltál végig azzal, hogy mi történik, még is próbálkoztál 50 percen át, átverni minket, és valami indokkal berakni jailbe.

Köszönöm szépen, részemről nem fog több komment érkezni, várom a bíráló vezetőségi személyt, és prívátban küldöm a logot.

Innentől kezdte amit te állítottál az csak a hazugság, bíráló adminisztrátor félrevezetése, szándékos feszültség keltés.
Ilyesmiről szó sincs továbbra sem, ami az első videóból kivehető volt azt írtam le elsőnek, illetve továbbra sem ez a lényeg, hanem hogy meglett szólítva discordon, ahol végig ott volt, végig hallgatta az MG-t, és ki is jött miután meghaltatok ügyet intézni saját frakciónak.

• Imádom
Reactions: Pocok
Cső! Én bírálom a pk-t... Discord beszélgetésre vagytok a napokban, vagy maradjon a régimódi intézkedés? A beszélgetés során kizárólag a panaszt író, illetve a panaszra tett Adminisztrátor vehet részt, ha ezt az utat szeretnétek bejárni.

Cső! Én bírálom a pk-t... Discord beszélgetésre vagytok a napokban, vagy maradjon a régimódi intézkedés? A beszélgetés során kizárólag a panaszt író, illetve a panaszra tett Adminisztrátor vehet részt, ha ezt az utat szeretnétek bejárni.
Mehet felőlem a discord beszélgetés.

• Szomorú
Szia,

Vagyok én is rá persze, annyi hogy legközelebb szerintem Januárban lesz részemről megoldható.

• Imádom
Szia,

Vagyok én is rá persze, annyi hogy legközelebb szerintem Januárban lesz részemről megoldható.
Ha ez megfelel mindkettőtöknek, akkor ezidőre jegeljük a PK-t... Ha nem, akkor legkésőbb holnapra érkezem a bírálattal az itt leírtak alapján.

A döntés a tiétek.

• Wow
Sziasztok!

scripto,eznemJayce,tokaska hozzászólásai törölve lettek, mivel sérti az egyik Fórum szabályzati pontunkat.

Nincs ilyen, hogy az adminisztrátor megengedte a hozzászólást, kizárólag a panasztevő játékos, az adminisztrátor, és a bíráló adminisztrátor szólhat hozzá.
A fent említett személyek megkapták a megfelelő szankciójukat itt fórumon.

Folytatódhat a panaszkönyv, további kellemes napot mindenkinek.

Utoljára szerkesztve:
Ha ez megfelel mindkettőtöknek, akkor ezidőre jegeljük a PK-t... Ha nem, akkor legkésőbb holnapra érkezem a bírálattal az itt leírtak alapján.

A döntés a tiétek.
Szia,

Akkor szerintem legyen a bírálat a leírtak alapján, privátban mai napon elküldöm a napi logomat ahogy fentebb írtam is az ügyintézésről.

Köszönöm!

Csá! Boldog Újévet, meg ilyenek. Átolvastam a panaszt, meg a cuccokat amiket láttam.

Az MG-re nem tudok mit mondani, szilárd, normális bizonyíték nem érkezett ezzel kapcsolatban, ami egyértelművé tenné, hogy megtörtént.
Az, hogy supsed saját frakció ügyet intézett, az baj... Nem intézhette volna, másik Adminisztrátort kellett volna hívni a helyszínre.
Lekezelő, semmibenéző magatartást nem tapasztaltam az ügyetek során supsed részéről.
Az RP ugyan nem lett folytatva, de máskor RP stop alatt felejtsük el a drogozást és társait. (Nem érdekel mi miért van, nem viccből van RP stop.)
A honvéd lövést hallott, ráhívta a C0-t... Jó lett volna azért tisztázni mindenek előtt, hogy ki is lőtt, hisz a logok alapján te magad sem voltál ezzel tisztában pontosan.

Összeségében mindenki hibázott az ügy során, köztük az Adminisztrátor is... Szankciót nem kapott ugyan senki, ugyanakkor supsed figyelmét szeretném felhívni a fent említett hibák javítására, többet egyik se forduljon elő!

A panasz részben jogos, szóbeli figyelmeztetésben részesítem supsedet.

• Haha
  • Imádom
Reactions: Pocok és adean
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.