Ryan Mitchell - Márk

• Thread starter Thread starter Bander
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 126
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Bander

Újonc
2025. 03. 17.
63
82
LS karakter
Ryan Mitchell
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ryan Mitchell
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Márk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp jail a semmire, spikeozni szerettem volna, reflex szerűen behúztam a kéziféket mint mindig amikor kiszállok, és ezért kaptam nonrp jailt. A menekülő simán ki tudott volna kerülni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Menekülő nézete:
Én nézetem:
Megjegyzés:

Nincs

Helló, a panaszkönyvet én fogom bírálni.

Mark kérlek minden bizonyítékot az üggyel kapcsolatban továbbíts nekem privátban.

Sziasztok, szerintem jogosan adtam azt a Nonrp jailt, mivel nehezen hiszem el, hogy úgy szoktál megálni, hogy az útnak az egyik felét lezárva bekézized az autódat.
Ha spikeolni szerettél volna, akkor szerintem nem az előtt 2mp próbálsz meg kiszálni, a videón amit te küldtél látszik, hogy már böven láttad, azt hogy közeledik, és nem is volt olyan messze töled, és ahogy a videón is látszik, kikerülni sem volt lehetősége az üldözött személynek, mivel megdobodott az autó. Részemről ennyit szerettem volna mondani várom a bíráló admin döntését!

• Kedvelés
Reactions: Puhaaa
Egyértelműen spikeozni szerettem volna, aki szokott az meg tudja hogy nem olyan könnyű az hogy mindig időben ott legyél ahol kell. De továbbra is azt tudom mondani, hogy ez teljesen IC ügy volt, erre nem jár NONRP jail.

A kézi már ennél a képkockánál be volt húzva. LINK

Itt nehezen mondanám rá, hogy direkt csak azért húzta be a kézit, hogy belemenjen az üldözött személy ezzel megállítva az üldözést. Tehát itt még előreláthatatlan volt az, hogy hova fog menni az üldözött személy, ha az út közepén csinálja ezt akkor valóban azt mondom, hogy inkorrekt volt, de így nem.

Markot hibapontban részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.