Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: matyi20012. Hogyan szólíthatunk? Máté3. Hány éves vagy? 244. Játtszott perceid száma? 10.000+5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam itt Dawn MTA-n NAV-ban és PD-ben is. NAV-nál Főtörzszászlós rangig jutottam el,PD-ből viszont átjelentkeztem a NAV-hoz haverom miatt ezért kaptam FK Jumpot.7. Mesélj magadról pár mondatban. Máténak hívnak. 24 éves vagyok. Van egy másfél éves kislányom. Németországban élek. Hobim a gépezés,autó takarítás,túrázás. Szeretek időt tölteni a párommal és a kislányommal.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság +: Segítőkész vagyok,Gyorsan tanulok,Becsületesen végzem el a rám bízott feladatokat. -:Hírtelen haragú vagyok,Magamra veszek néha dolgokat amik nem konkrétan nekem szánnakÁltalános adatok
1. Teljes neve: Ryan Holmes2. Születési helye, ideje: 1980.01.18.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy magasabb rangban,nincs konkrét elképzelésem,csak az állampolgárok védelme.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megaphone-ba felszólítom a célost. Lerádiózom az igazoltatást. Elkérem az iratokat és MDC-be lekérdezem azok hitelességét. Ha minden megvan és rendben akkor mehet tovább.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam hivatalos, fegyveres szerve, amelynek feladata a közbiztonság és a közrend védelme, a bűncselekmények megelőzése és felderítése, valamint a jogszabályok betartásának ellenőrzése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?eljebb való: Minden olyan magasabb rangú vagy beosztású személy, aki fölötted áll a hierarchiában.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Attól függ miylen priusza van és hanyadjára büntetik meg ugyan ezért a szabályszegésért.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan Holmes vagyok. Los Santosban születtem 1980.01.18.-án. Itt élek azóta is édesanyámmal és 3 testvéremmel. Voltam más fegyveres testületnél [NAV] nagyobb pozícióba,de sajnos egy szolgálat közbeni életveszélyes sérülés miatt fel kellett hagynom. Azóta felépűltem és újúlt erővel vágnék vissza és vágyok vissza a fegyveres testület valamelyikéhez.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Egy olyan helyen ahol lehetőség van viszont tüzet kezdeményezni akkor lőném kizárólag a jármű kerekeit.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Olyan nincs hogy nem tudja. Saját autóba vállalnia kell a felelősséget ami van benne. Eljárnék vele szemben.
.png)