OOC Információk
Személyes információk
Szituációs kérdések
1. Discord neved: matyi20012. Hogyan szólíthatunk? Máté3. Hány éves vagy? 254. Játtszott perceid száma? 19.480+5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam itt is rendőrségbe (Zászlós) és NAV-ba is Törzszászlós7. Mesélj magadról pár mondatban. Máténak hívnak 25 éves vagyok. Németországban élek és dolgozom GLS Fahrer ként. Van egy feleségem és egy gyerekünk aki 2 éves. Szabadidőmben szeretek túrázni,gépezni,autókkal foglalkozni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Segítőkész vagyok,Könnyen tanulok,Szeretem a kihívásokat. Negatív:Hírtelen haragú vagyok,Lusta, Magamra veszek sok mindent.Általános adatok
1. Teljes neve: Ryan Holmes2. Születési helye, ideje: Los Santos 1980.07.18.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santos Rendvédelmi Szakközép iskola4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szeretem csinálni így nem vágyom arra hogy vezető legyek. Imádom az utcát és az ott történő eseményeket. Bár a civil rendészet nagyon vonz.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen voltam itt is rendőr és FanFierroi NAV-nál is dolgoztam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Fény és hangjelzést követően félre állítanám. Aztán lerádiózom az autó szín tipus,rendszám,személyek számát. Kiszállok kérek iratokat lekérdezem a személyt és az autót.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami fegyveres rendvédelmi szerv, amelynek a fő feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, valamint a törvények betartatása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, akitől közvetlenül kapom az utasításokat, a feljebb való a hierarchiában fölöttem áll, de nem feltétlenül a főnököm
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha közlekedési szabálysértéssel van tele a priusza akkor magasabb összegű csekket irok. De ha egyéb priusza van akkor enyhébbet.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan Holmes vagyok 45 éves erő tejében lévő férfi. Szolgáltam a rendőrségnél és a NAV-nál ebben a városban is. Itt születtem később kimentem LasVenturasba új életet kezdeni. Ott megismerkedtem a feleségemmel és 3 közös gyermekünk született. Ezután vissza jöttünk LosSantosba azóta itt próbálunk ismét érvényesülni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha biztonságos városon kívűl akkor viszonzom a tüzet,de csak a gumit célozván,hogy ártalmatlanítsam az autót és sérülés nélkül véget vessek az üldözésnek,hogy civilek ne sérüljenek főleg és a kollégák.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Olyan nincs hogy nem tudja. Saját autójában lévő dolgokért ő a felelős. Előállítanám a drog gyanús anyagokat lefoglalom,kihallgatom és ha nem tud érdemi magyarázatot adni,akkor bíróság elé állítanám.