Ryan Goodrich

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 11.
5
0
LV Karakter
Alejandro Goodrich
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: x_anonymous_20​
2. Hogyan szólíthatunk? Alex​
3. Hány éves vagy? 15 (augusztusba leszek 16)/INDENT]
4. Játtszott perceid száma? 5 808 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen NAV-ba (nem kamuzok SEE-Game-en)​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) ]
7. Mesélj magadról pár mondatban. Alex vagyok 15 éves vagyok,Szlovákia-ban élek egy kis faluba,apámal élek anyam elhagyott,Motorozokmint sport,focizok es floorball-ozok.Informatikai es internetes programátornak tanulok. most ballagok 25.-én.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jó a gondolkozásom,seggitőkész vagyok,baratságos vagyok, hamar ideges leszek,nem beszélem folyékonyul a magyar nyelvet bennem van a felvidéki beszéd,néha erzékeny vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ryan Goodrich​
2. Születési helye, ideje: 2003.08.15,Ottawa​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Doktori (PhD) fokozat/INDENT]
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A rendörség nel fötörzsörmestér fokon​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? először is lerádioznam mien autót + rendszámot mondanák utána oda megyek bemutatkozok elmondanám a nevem es jelvény számom es elmondanam az indokot utána elkerném jogositvány szemelyit es forgalmi engedély es ha minden rendben akkor max egy csekk-et ki osztanák​
8. Mi maga a rendőrség? A rendörség az egy szervezet ami a törvény szegésneket megakadályoza es a bünözőket elkapja.​
9. Mi a különbség a feljebbvaló és a közvetlen felettes között?
a feljebbvaló az egy olyan tag aki több rangal is felletem van es utasitasokat at adott szintuácio-ban. A közvetlen az egy olyan tag aki konkrétan a napi irányitó ö van a hierarchában mindenki felett.​

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? a BTK szerint adnák neki büntetést ha az van oda irja aki priuszszal rendelkezik 10% többet akkor 10% többet adok.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan vagyok 23 éves halászatal foglalkozok es autó eladásokal. motorozok es kosarlabdázok.Szeretem az autókat magam is tunningolom öket es drift autókat épitek.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? erösitést hivok es kacskaringózok ha lehet mert akkor nehezebb lenne eltalalni engem es radioznak hogy maradjatok távol mert tüzet nyitnak.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Hivnám a partnerem hogy illegális targyat tanaltam le fegyvereznénk a jarmü vezetójét es elviném kihalgatás-ra.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Viszonylag kevés játszott perccel rengeteg az adminjail, amik elég súlyosak. Egymás után többet is kaptál, ebből az tanúsítható, hogy nem tanultál az elkövetett hibáidból. ))
Tisztelettel:
Lina Oakwood r.Alezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.