Ryan Goodrich Jelentkezés

2025. 06. 11.
5
0
LV Karakter
Alejandro Goodrich
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: x_anonymous_20​
2. Hogyan szólíthatunk? Alex​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 7 221 perc​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) régen amikor sokat szabajt szektem volt 6 AJ de azzota megvaltoztam itt is van:
7. Mesélj magadról pár mondatban. Alex vagyok 16 éves,8 éve rpzek,apukamal élek,nemrég volt egy mütétem,motorozok es hokizok​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság elöre gondolkozó vagyok,kedves vagyok,seggitőkész,negativ:néha hamarabb beszélek es utána gondolkodok,vékony a hangom,sokat beszélek​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ryan Goodrich​
2. Születési helye, ideje: Los Santos 1998.08.15​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: orvosi egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? magamat egy jó közönségbe képelem el magam ahol jó a csapatmunka es jó a hangulat​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? bemutatkoznák,elmondanám a jelvényszámom es elmondom az indokot utána elkérem az iratokat kérek egy 10-29 et es ha minden rendben akkor megbirágolom pld. gyorshajtáser​
8. Mi maga a rendőrség? A rendörség egy szerv ami a országot védi es csapatmunkával legyőzi a bünt​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
közvetlen az személy az, akinek közvetlenül beszámol a munkájáról, és akinek az utasításait követnie kell. feljebb:egy magasabb rangú személyre utal a Frakcióban. Lehet a közvetlen felettes felettese is​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Én a közepes es a maximális birság közöt osztanák ki​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan vagyok 27 éves srác ,autokal kereskedtem es horgászztam,Szeretek kocsikázni ami nagyon jol megy. 5 évig jártam orvosi egyetem re es a katonasában szolgaltam 4 évet.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? távolságot tartok berádiózom hogy löttek es hogy helikopteral kövesék őket annak erdekében hogy ne essen senkinek se baja​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? elviszem kihalgatni felkeresem az öszes házat autójat garázsat es farmját es ha tanálok több menyiségben akkor megbüntetem Rendör felrevezetése-er​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: Nagyon helytelenül írsz és a válaszaid se a megfelelők ))
Tisztelettel:
Alexandor D Santosr.Ezredes