- 2025. 03. 19.
- 78
- 30
- LS karakter
- Sebastian Wilk
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Sziasztok Dávid-nak hívnak, és 25 éves vagyok.
Account ID-d?
>1397
Hány játszott perccel rendelkezel?
>28463
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Dávidnak hívnak, 25 éves vagyok. Szlovákián élek a magyar határ mellet. Jelenleg 2 műszakban dolgozok. Kedvenc hobbijaim, a horgászat, és szerelgetés.
Pozitív tulajdonságom: Segítőkész vagyok, probléma megoldó, gyorsan tanulok, és barátságos. Negatív tulajdonságok: Fáradékony, nem szeretem ha baszogatnak. Sértődékeny, Nem mindíg írok helyesen.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Lehetne sok mindent írni rá, viszont az adminsegéd feladata, hogy az adminok-nak be segítsenek ahol tudnak, reportokra válaszoljanak ezzel meg könyíteni az adminok feladatát amit az adminsegédek is eltudnak vállalni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Ott segíttenek ahol tudnak, gyors és korrekt választ adnak a playereknek ezzel segítve az adminok munkáját.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Régóta gondolkodok, hogy szeretnék adminsegéd lenni a szerveren, playerek segíttése.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Erre sok mindent lehetne írni, viszont mivel normálisan állok egy helyzethez és korrekten meg tudom oldani a szintuációkat. Segíttőkész vagyok, ott segítek ahol tudok, és nem rémülök meg egy kialakult helyzettől.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 4-5 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Nos szerintem amit én mutatnák meg az a városháza, mivel ott tud iratot igényelni, illetve munkát felvenni. Második a pláza mivel az adott munkához kellene neki szerszám vagy étel ital azt szintén ott tudja meg szerezni. Harmadik viszont egy jármű bérlő mivel kezdőként elfutni A pontból B pontba nem a leg gyorsabb.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív tulajdonságom: Segítőkész vagyok, probléma megoldó és gyorsan tanulok, és barátságos.
Negatív tulajdonságok: Fáradékony, nem szeretem ha baszogatnak. Sértődékeny, Nem mindíg írok helyesen.