Ryan Backhem jelentkezési formanyomtatványa.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
43
12
LS karakter
Fabio Mancuso

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: kankosbarat.4​
2. Hogyan szólíthatunk? Krisz​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 28.512​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Krisztiánnak hivnak,erdélyben élek.Itt nálunk önkéntes tűzoltói poziciót töltök be jelenleg.Elég sokat játszok Rp szervereken,szeretek is Rp-zni.Egy nyugodt csendesebb srác vagyok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv:Higadt vagyok,csendes,megbizható.​
Negativ:Nem szeretem ha értetlenkednek,nem tudok egyszerre sok fele figyelni,szigorú vagyok.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ryan Backhem​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, korház,1999.07.08​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: egyetem​
4. Büntetett előéletű? nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én mivel tuom,hogy kitartó vagyok ezért minél magasabb rendfokozatba képzelném el magam 2 hónap múlva.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elöször is biztonségos helyre félre álitanám,megkérném,hogy álitsa le a jármű motorját.MAjd bemutatkoznék,ki vagyok,honnan jöttem.Elmondanám miért álitottam félre,majd elkérné az iratait:vezetői engedély,forgalmi,személyi.Ezek ha rendbe vannak megkérném,hogy mutassa a fel nekem a csomagtartóban lévő kötelező felszerelést.Amenyiben inden renben van továbbengedem,amenyiben ezek közül valami nincs,esetleg hibás,hamisitott,azt büntetésben részesiteném.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendörség az egy olyan rendvédelmi szerv amely a város védelméért,és a bünözök elkapásáért,büntetéséért,szolgál.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
a feljebb való felettes parancsol mindenkinek,aki nála alacsonyabb tisztséget tölt be,a felettes pedig a nálam 1 el nagyobb tisztséget betöltö személy.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? ha rendelkezik priuszzal akkor máris nagyobb a büntetés,de a viselkedésétől és a hozzáálásától is függ.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ryan a neven néha csak ugy szólitnak Ry, 25 áves vagyok,idén leszek 26.Voltam már hivatásos szervezetnél de ott felmondtam mivel a közösség ami számomra fontos,nem volt elfogadó és együttérző.Mindig is felnéztem a rendörökre,szerettem a sziréna hangját és szinét látni.Videojátékokban is rendör voltam mindig amikor csak megadatott.Volt már fegyver a kezemben,és meglepően jol tudtam kezelni.Veetni is nagyon szeretek és tudok is.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnal hivok erősitést,majd ha tudok rádiozok,megprobálok vigyázni a szolgálati járművem,és főképp a saját testi épségemre.Megfigyelem a jármű adatait,rendsám,márka,szin,stb.hogy ha nem tudjuk elkapni tudjam kiadni a körözést.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? az urat a kocsihoz álitom feltett kezekkel,majd a ruháját is átkutatom,majd ezután bilincsbe teszem és beviszem a kapitányságra kihalgatni,hogy hogyan is kerültek azok oda.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r. Altábornagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.