Ross Blair --> Luci

• Thread starter Thread starter Jaktos
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 132
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Jaktos

Újonc
2025. 12. 23.
3
0
LS karakter
Ross Blair
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ross Blair
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Enyhe admin stilus, az ügy félválról vétele., Reportot nyitottam megkértem hogy beszélnék egy leaderrel + leadnám az fk itemeket(29 nap) fk tagság után inakt vége az 19 volt jeleztem hogy elirtam kiraktak m1 is, Megkértem duty leadás után hogy getelje ide legyen szives, Ö oda tudott meni azért rp közben hogy felvetessen a frakcióba, arra nem volt képes hogy fél percre odageteljen engem is " akción van dc beszélj vele csö" vel lerázott. 5 ös adminhoz képest nem ilyen félválról vett gondolkodásra és hozáálásra számitottam. Lehet bárkinek rossz napja de ne a játékosokon vezessük le az esetleges problémáinkat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

-

Szervusz!

Ezt a pk-t te most komolyan gondoltad? Majd szerinted aranybankról ki fogom szedni miattad a TEK Leadert, mert te szeretnél vele beszélni. Nem tudom mit kellett volna még veled csináljak, kiszedtelek jailból, berakattalak f3, hogy letudd adni a duty-t, majd beraktalak az FK jumpos jailodra. Ez számomra hihetetlen, hogy ez végett te képes voltál panaszt írni.

Edit: Az első válaszomat azért írtam, mert akkor még nem láttam, hogy FK jumpos jailba vagy, utána észrevettem és kivettelek és minden ment, ahogy leírtam.

• Kedvelés
Reactions: Kevin és Hoobu
Sziasztok szóval mondom akkor mi a véleményem. Nem kötelessége odagetelni téged a volt leaderedhez kiraktak téged a frakcióból pont, itt már nem kell megvitatni semmit ingame ha valamit megbeszélnél velük van elég lehetőséged itt fórumon a szerver Discordján vagy PMben.
Az adminisztrátor nem hibázott a panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.