- 2025. 03. 18.
- 6
- 0
- LS karakter
- Rory Jake
- LV Karakter
- Rory Jake
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Szikra012. Hogyan szólíthatunk? Ákos3. Hány éves vagy?144. Játtszott perceid száma?3363 perc
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ákos vagyok 14 éves az életkoromhoz képest nagyon komolyan tudom venni a dolgokat és ezért is szeretném magam megpróbálni itt is magam. Azért jelentkeztem ide mert rendőrséghez akarok tartozni IRL-ben is így remélhetőleg itt is tanulok egy pár dolgot ami a szakmámba is segítene. Az egyik hobbim a motorozás és ezért nagyon érdekelnek a motorok és azoknak a szerelése. Nagyon szeretek sportolni és a természetben lenni.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: 1. nagyon komolyan tudom venni a dolgokat. 2. gyorsan betudok illeszkedni egy adott közösségbe. 3. Mindennap Sportolok. Negatív: Nem szeretem ha az életkorom miatt lenéznek de ha kell akkor elbirom ha piszkálnak. 2. Nem vagyok egy jó tanuló. 3. Nagyon nagy közösségben nem szeretek lenni.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Rory Jake
2. Születési helye, ideje: 1993.[ 08. 08./INDENT]
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santosi Főiskola
4. Büntetett előéletű? Nem vagyok büntetett előéletű.
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szerintem 2 hónap múlva eltudnám érni a hadnagy kitütetést.
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ebben a városban még nem de már másik városban voltam fegyveres szervnél.
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállitanám az sofőrt. Rádioznám a Személygépjárműnek a rendszámát és milyen színű és milyen márkájú a személygépjármű. Aztán odasétálnák a gépjármű sofőrjének az ablakához és bemutatkoznék, elmondanám a nevem a rendfokozotságom és a jelvényszámom. Elkérném a sofőrtől az iratokat személyi igazolvány, jogosítvány, és a gépjármű forgalmi engedéjét. Ha minden rendben van akkor megkérem a sofőrt hogy nyissa föl a csomagtartót és leellenőrizem a kötelező felszerelést kötszer,eü doboz. Ha minden rendben van akkor tovább engedem, de ha nem akkor kiszabom az adott birságot.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek fő feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, bűncselekmények megelőzése illetve a jogszabályok betartásának ellenőrzése.
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az a személy, aki közvetlenül irányítja a rendőr munkáját. A feljebb való pedig az a személy aki magasabb beosztású személy a parancsnoki láncban, de nem feltétlenűl ő a közvetlen felettes.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? igen, a priusszal fog mérlegelni az adott személy de ha tiszteletlen az elitét akkor azért is oszthat a rendőr büntetést.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Rory Jake vagyok 32 éves. Szeretném ha Jake-nek szólítanátok. Legmagasabb iskolai végzetségem a főiskola és van 2 diplomám. A 2 diplomát a Los Santosi főiskolán szereztem. Úgy volt hogy órvosnak megyek de, inkább a rendőrség mellett döntöttem mert ez jobban érdekelne. Szeretnék elhelyezkedni a rendőrségnél, és ott az lenne az álmom hogy elérjem a százados rendfokozatot. Van 1 kis fiam aki 5 éves.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióznám a szituációt és annak a helyszínét erősítés kérés érdekében. Probálnák nem könnyű célpont lenni. Ha úgy van akkor a szolgálati fegyverem is használnám de ez elég ritka eset.
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Rögzíteném a helyszínt rádión és azzal együtt hívnám a bűnügyi szolgálatot persze ezt csak is rádión. Ha kiértek akkor selkezdenénk a lefoglalást és ezután kihallgatnánk hogy rejteget e még többet is ha bevalja akkor azokat is lefoglalnánk és megkezdeném a teljes kihallgatást. Ha ez megtörtént kiszabom az adott büntetést a személynek,[/MEDIA]