Rory Jake jelentkezése

akos0808

Újonc
2025. 03. 18.
6
0
LS karakter
Rory Jake
LV Karakter
Rory Jake
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: Szikra01​
2. Hogyan szólíthatunk? Ákos​
3. Hány éves vagy?14​
4. Játtszott perceid száma?3363 perc​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ákos vagyok 14 éves az életkoromhoz képest nagyon komolyan tudom venni a dolgokat és ezért is szeretném magam megpróbálni itt is magam. Azért jelentkeztem ide mert rendőrséghez akarok tartozni IRL-ben is így remélhetőleg itt is tanulok egy pár dolgot ami a szakmámba is segítene. Az egyik hobbim a motorozás és ezért nagyon érdekelnek a motorok és azoknak a szerelése. Nagyon szeretek sportolni és a természetben lenni.​

8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: 1. nagyon komolyan tudom venni a dolgokat. 2. gyorsan betudok illeszkedni egy adott közösségbe. 3. Mindennap Sportolok. Negatív: Nem szeretem ha az életkorom miatt lenéznek de ha kell akkor elbirom ha piszkálnak. 2. Nem vagyok egy jó tanuló. 3. Nagyon nagy közösségben nem szeretek lenni.​

Személyes információk

Általános adatok

1. Teljes neve: Rory Jake​

2. Születési helye, ideje: 1993.[ 08. 08./INDENT]​

3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santosi Főiskola​

4. Büntetett előéletű? Nem vagyok büntetett előéletű.​

5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Szerintem 2 hónap múlva eltudnám érni a hadnagy kitütetést.​

6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ebben a városban még nem de már másik városban voltam fegyveres szervnél.​

7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállitanám az sofőrt. Rádioznám a Személygépjárműnek a rendszámát és milyen színű és milyen márkájú a személygépjármű. Aztán odasétálnák a gépjármű sofőrjének az ablakához és bemutatkoznék, elmondanám a nevem a rendfokozotságom és a jelvényszámom. Elkérném a sofőrtől az iratokat személyi igazolvány, jogosítvány, és a gépjármű forgalmi engedéjét. Ha minden rendben van akkor megkérem a sofőrt hogy nyissa föl a csomagtartót és leellenőrizem a kötelező felszerelést kötszer,eü doboz. Ha minden rendben van akkor tovább engedem, de ha nem akkor kiszabom az adott birságot.​

8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek fő feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, bűncselekmények megelőzése illetve a jogszabályok betartásának ellenőrzése.​

9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?

A közvetlen felettes az a személy, aki közvetlenül irányítja a rendőr munkáját. A feljebb való pedig az a személy aki magasabb beosztású személy a parancsnoki láncban, de nem feltétlenűl ő a közvetlen felettes.​

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? igen, a priusszal fog mérlegelni az adott személy de ha tiszteletlen az elitét akkor azért is oszthat a rendőr büntetést.​

11. Meséljen magáról pár mondatban. Rory Jake vagyok 32 éves. Szeretném ha Jake-nek szólítanátok. Legmagasabb iskolai végzetségem a főiskola és van 2 diplomám. A 2 diplomát a Los Santosi főiskolán szereztem. Úgy volt hogy órvosnak megyek de, inkább a rendőrség mellett döntöttem mert ez jobban érdekelne. Szeretnék elhelyezkedni a rendőrségnél, és ott az lenne az álmom hogy elérjem a százados rendfokozatot. Van 1 kis fiam aki 5 éves.​

Szituációs kérdések

1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádióznám a szituációt és annak a helyszínét erősítés kérés érdekében. Probálnák nem könnyű célpont lenni. Ha úgy van akkor a szolgálati fegyverem is használnám de ez elég ritka eset.​

2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Rögzíteném a helyszínt rádión és azzal együtt hívnám a bűnügyi szolgálatot persze ezt csak is rádión. Ha kiértek akkor selkezdenénk a lefoglalást és ezután kihallgatnánk hogy rejteget e még többet is ha bevalja akkor azokat is lefoglalnánk és megkezdeném a teljes kihallgatást. Ha ez megtörtént kiszabom az adott büntetést a személynek,​

[/MEDIA]​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
esetleg újra tudnám írni?