Ronald D David Jelentkezése a Rendőrség állományába.

Hollosi

Újonc
2025. 07. 01.
12
1
LS karakter
Serhan Colby
LV Karakter
-
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: balazs0324​
2. Hogyan szólíthatunk? Balázs​
3. Hány éves vagy? 16​
4. Játtszott perceid száma? 18 670​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Hát ha a HL SA style annak számít, akkor igen. Ott NAVos voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Balázs vagyok 16 éves. Szabadidőmben nagyrészt játszok, legtöbbször MTA-val. Jelenleg tanuló vagyok Somogyban. Rendészeti képzésen tanulok.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Könnyen alkalmazkodom, megértő vagyok, rugalmas is egyben. Negatív: Könnyen ideges tudok lenni, gyakran használok trágár kifejezést, Egoista vagyok egy kicsit​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Ronald D David​
2. Születési helye, ideje: New York, 2003.03.24​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Igen, RUM miatt lettem lecsukva.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én magam a rendőrségnél Egy törzszászlós rangban, illetve valami alosztály tagjaként, például civil rendészet.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítást követően, kiszállnék, majd a félreállított autóhoz sétálok, Napszaknak megfelelően köszönök, bemutatkozom. Közlöm az igazoltatás miértjét, és elkérem a személyes okmányokat. Rádiün lekérem a semélyt egy adott rádió fónia használatával, és ha minden renben van akkor a csomagtartót átnézem. Ha bármi hibát vétett a közlekedésben akkor csekk formájában büntetést szabok ki.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy adott Ország fegyveres szerve. Ügyel az ország közbiztonságára, illetve betartatja a szabályokat.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebbvaló az akinek magasabb rendfokozatban van, és az alacsonyabb rendfokozatúval nem áll szolgálatielöljáró viszonyban. És a követlen felettes ugyebár szolgálati viszonya van az alárendeltel szemben.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? mivel a személy rendelkezik priusszal ezáltal visszaesőnek gondolom, szóval nagyobb összegű csekkel fogom megbüntetni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Ronald D David vagyok 2003-ban jöttem a nagyvilágra.Gyerekkorom gyorsan elrepült, de mégis élményben gazdag volt. Középiskolában már tudtam hogy mi is szeretnék igazából lenni, ezáltal sokat tanultam, sokat olvastam. Sikeresen felvettek egy egyetemre ahol a rendőrséggel kapcsolatban tanultam. Sikeresen elvégeztem az egyetemet, és most itt vagyok kezemben papírokkal és jelentkezem önökhöz szolgálatra.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Mivel tüzet nyitottak ránk abban a pillanatban Tűzparancs van az elkövetőkre. És nem az a cél hogy megöljük őket, csak hatástalanítsuk.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Úgy gondolom véletelen ilyenek nem kerülnek be egy csomagtérbe, DE ha rendelkezik egy nagyon friss adásvételivel és bebizonyítja hogy most került a nevére a kocsi, akkor kiveszem, majd leadom azokat, és egy szóbeli figyelmeztetéssel elengedem.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kapni fogsz egy discord linket,őrmesteri tananyagot tanuld meg,és ha megvagy pihngelj meg. Ic nevet állits ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]