Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: balazs03242. Hogyan szólíthatunk? Balázs3. Hány éves vagy? 164. Játtszott perceid száma? 18 6705. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Hát ha a HL SA style annak számít, akkor igen. Ott NAVos voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Balázs vagyok 16 éves. Szabadidőmben nagyrészt játszok, legtöbbször MTA-val. Jelenleg tanuló vagyok Somogyban. Rendészeti képzésen tanulok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Könnyen alkalmazkodom, megértő vagyok, rugalmas is egyben. Negatív: Könnyen ideges tudok lenni, gyakran használok trágár kifejezést, Egoista vagyok egy kicsitÁltalános adatok
1. Teljes neve: Ronald D David2. Születési helye, ideje: New York, 2003.03.243. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Igen, RUM miatt lettem lecsukva.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én magam a rendőrségnél Egy törzszászlós rangban, illetve valami alosztály tagjaként, például civil rendészet.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítást követően, kiszállnék, majd a félreállított autóhoz sétálok, Napszaknak megfelelően köszönök, bemutatkozom. Közlöm az igazoltatás miértjét, és elkérem a személyes okmányokat. Rádiün lekérem a semélyt egy adott rádió fónia használatával, és ha minden renben van akkor a csomagtartót átnézem. Ha bármi hibát vétett a közlekedésben akkor csekk formájában büntetést szabok ki.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy adott Ország fegyveres szerve. Ügyel az ország közbiztonságára, illetve betartatja a szabályokat.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebbvaló az akinek magasabb rendfokozatban van, és az alacsonyabb rendfokozatúval nem áll szolgálatielöljáró viszonyban. És a követlen felettes ugyebár szolgálati viszonya van az alárendeltel szemben.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? mivel a személy rendelkezik priusszal ezáltal visszaesőnek gondolom, szóval nagyobb összegű csekkel fogom megbüntetni.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ronald D David vagyok 2003-ban jöttem a nagyvilágra.Gyerekkorom gyorsan elrepült, de mégis élményben gazdag volt. Középiskolában már tudtam hogy mi is szeretnék igazából lenni, ezáltal sokat tanultam, sokat olvastam. Sikeresen felvettek egy egyetemre ahol a rendőrséggel kapcsolatban tanultam. Sikeresen elvégeztem az egyetemet, és most itt vagyok kezemben papírokkal és jelentkezem önökhöz szolgálatra.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Mivel tüzet nyitottak ránk abban a pillanatban Tűzparancs van az elkövetőkre. És nem az a cél hogy megöljük őket, csak hatástalanítsuk.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Úgy gondolom véletelen ilyenek nem kerülnek be egy csomagtérbe, DE ha rendelkezik egy nagyon friss adásvételivel és bebizonyítja hogy most került a nevére a kocsi, akkor kiveszem, majd leadom azokat, és egy szóbeli figyelmeztetéssel elengedem.