NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Ronald D David
1.2 Születési helye: New York
1.3 Születési ideje:2002.03.24
1.4 Bejelentett lakcíme: Blueberry Ipari Park
1.5 Személyi igazolvány száma: 443562UC
1.6 Telefonszáma:+38-76-570-2711
1.7 Ön büntetett előéletű? Igen
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
-Nem szeretem látni a sok rossz ember viselkedését, szeretnék ellenük intézkedni. Úgy gondolom a NAV keretein belül jól érezném magam, és az akaratomat teljesíteni tudom.2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- A NAV közúti intézkedéseket visz véghez,, ADÓ csalást derít és számol fel. Illetve munkavállalók ügyeit intézik. E2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- Szerintem van különbség a kettő intézkedés között. Mivel a motozás egy biztonsági intézkedés, itt akár kényszerítő eszközöket is használunk. Itt alaposabban kutatjuk át a célszemélyt, fegyverek, drogok után például. Viszont a ruházat átvizsgálás inkább a külső rétegekre összpontosít. Egy felületesebb intézkedés, amivel csak a zsebeket vizsgáljuk át például. f2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- Igazoltatások, Adócsalók felderítése, Vámhatár ellenőrzése, Bevándorlók elleni küzdelem, csempészés megakadályozása.2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
- Például Adócsalás. Az adócsalás az akkor következik be például, amikor egy vállalkozó nem fizeti be az adóját, ezáltal előnyben részesül a többi adózó állampolgárral szemben.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Balázs vagyok./FONT]1.2 Hány éves vagy?
- 16 éves vagyok.1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- körülbelül kicsit több mint fél éve.
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 72382.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 170922.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
-
Volt kettő névváltásom, az első azért volt mert amint eljöttem NAV-ból egy olasz illegális frakció tagja lettem, ezáltal lett a Sandro Locatello. És a második névváltásom egy CK miatt volt.2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
-
Sajnos voltam, nem egyszer adminjailbe, a legutolsó, igazából nem is RP közbeni heal volt, hanem egy MG, az admin jelen esetben elnézte szerintem. A PG egy 3v2 szituáció volt, ahol későn rántottam a fegyvert. Őszintén A FUNra már nem is emlékszem mivel már rég volt. 2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- Első frakicóm a NAV volt, ezt a döntésem bánom így utólag, de igazából van egy közeli haverom, akivel egyszerre voltunk és ő nem érezte magát kompfortosan a NAV-ban és egyszerre távoztunk. Másodjára az Ndrangheta-ba voltam, ott megszűnt nemrégiben a frakció és kikerültem. Most voltam az Essaouria Organization-ba, innen egy snasszmezei CK miatt kerültem ki.3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- Igen a NAV-ban voltam.3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Ha jól emlékszem akkor körülbelül régen is ennyi volt, régen tudtam, szerintem most is menni fog. 3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Régen egy buta döntés miatt jöttem el, kipróbáltam az illegál életet, de nem jön be. Vissza vágyom a rendvédelemhez.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Rendelkezem. 4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- Válasz
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Ronald D David
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos 2025.07.28
Utoljára szerkesztve: