Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: Válasz l1vyy._2. Hogyan szólíthatunk? Válasz Levi.3. Hány éves vagy? Válasz 154. Játtszott perceid száma? Válasz 99775. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Válasz Rendvédelembe még nem voltam!7. Mesélj magadról pár mondatban. Válasz Levente vagyok, 15 éves. Szabadidőmben motorozom, edzek, és a barátaimmal lógok. Fontos számomra, hogy mindig aktívan töltsem el az időmet, mert úgy érzem, hogy a mozgás és a kihívások segítenek abban, hogy jobban teljesítsek mindenben, amibe belekezdek. Szívesen veszek részt új dolgokban, és mindig keresek olyan lehetőségeket, amik segíthetnek fejlődni, akár a sportban, akár más területeken. A jövőben szeretnék olyan irányba elindulni, ami összhangban van a céljaimmal és az érdeklődésemre épít.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság VálaszAktív és energikus – Mindig keresem az új kihívásokat, és nem szeretek tétlenkedni. Szeretek pörögni, legyen szó sportolásról, motorozásról vagy bárminemű fizikai aktivitásról.
Közvetlen és őszinte – Nem szeretek körülírni dolgokat, amit gondolok, azt meg is mondom. Tisztában vagyok azzal, hogy a közvetlenség néha durva lehet, de mindig a tisztaságot keresem.
Csapatjátékos – Bár szeretem a függetlenséget, amikor egy csapatban vagyok, akkor igyekszem a lehető legjobban hozzájárulni. A haverokkal töltött idő és az együtt végzett dolgok mindig fontosak számomra.
Hajlamos vagyok túl gyorsan dönteni – Mivel gyakran pörögnek az események körülöttem, előfordul, hogy impulzívan hozok döntéseket, anélkül, hogy végiggondolnám minden részletet.
Túlságosan fókuszálok a célra, nem mindig a folyamatra – Mivel mindig a végeredményre koncentrálok, néha nem élvezem annyira a folyamatot, amit a cél elérése érdekében végzek.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Válasz Roman Vladimirovich2. Születési helye, ideje: Válasz Los Santos 2000.11.043. Legmagasabb iskolai végzettsége: Válasz Diploma4. Büntetett előéletű? Válasz Nem rendelkezem büntetett előéletel!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Válasz Kemény munkával szeretném elérni, hogy a rendőrségnél magasabb pozícióban dolgozhassak, és elismert tagként végezhessem a feladataimat.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Válasz Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Első lépésként a hangos bemondót használva megállítanám az előttem haladó gépjárművet. Ezt követően, rádió segítségével értesíteném a központot, hogy igazoltatásban veszek részt, a megfelelő rádiókódok alkalmazásával.
Az igazoltatás során udvariasan elkérném a járművezetőtől a szükséges iratokat: személyi igazolványt, jogosítványt és forgalmi engedélyt. Ezeket alaposan ellenőrizném, hogy megbizonyosodjak arról, hogy a vezető a megfelelő dokumentumokat adta át.
Ezután megkérdezném a vezető nevét és születési idejét, hogy még egyszer biztos legyek benne, hogy minden adat megfelel. Ha minden rendben van, elvégezném a jármű általános ellenőrzését is. Amennyiben nem találnék semmilyen szabálytalanságot, kedvesen további jó utat kívánnék a vezetőnek.
8. Mi maga a rendőrség? Válasz Rendfentartó Szerv.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Válasz Feljebb való: Olyan vezető, aki magasabb hierarchikus szinten áll, de nem közvetlenül foglalkozik a mindennapi feladatokkal és döntésekkel.
Közvetlen felettes: A napi munka szintjén közvetlenül irányít és felügyel.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Válasz Ha valaki visszaeső szabálysértő, akkor egyértelműen az összeg is ennek megfelelően kerül meghatározásra. Amennyiben többszörös szabálysértésről van szó, akár a jogosítványa is bevonásra kerülhet.11. Meséljen magáról pár mondatban. Válasz Roman vagyok, 25 éves, és Los Santosban élek. Egyedül élek, és bár független vagyok, mindig arra törekszem, hogy előre lépjek az életben. Nagyon fontos számomra, hogy folyamatosan fejlődjek, ezért keményen dolgozom azon, hogy jobbá váljak, és elérjem a céljaimat.
A rendőrség munkája mindig is vonzott, és remélem, hogy egyszer a hivatásos sorok között találom meg a helyem. Ezen kívül szeretek sportolni, különösen a szabadban végzett edzéseket kedvelem. A súlyzós edzés az egyik legfontosabb része a napi rutinomnak.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Értesítem a központot, hogy tüzet nyitottak ránk. Amennyiben megadják a tűzparancsot, keréklövésekkel próbálom megállítani a támadókat. Közben azonnali erősítést kérek.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Válasz Megkérdezem, hogy biztosan tudja-e, hogy milyen anyagok találhatók a gépjárművében. Ha továbbra is zavarodott, vagy tagadja a kérdést, tájékoztatom, hogy szükséges lesz bejönnie az őrsre, ahol kihallgatásra kerül.