Roly Alo - Pierdone

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

scripto

Újonc
2025. 05. 12.
42
32
LS karakter
Roly Alo
LV Karakter
Luan Gashi
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Roly Alo
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Buggoltatás. A klippen látható lesz az hogy elrokizom a kezét, majd ő előveszi a snipert és úgy lő engem (Ezzel kibuggoltatva azt hatást, ami megakadályozza hogy törött kézzel pontosan tudjon lőni.)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
vidix
Megjegyzés:

-

Utoljára szerkesztve:
Nos szép napot!

Nem értem, honnan jött neked ez, hogy bugoltatás.

2024 december óta játszok a szerveren és ez miatt soha nem volt osztva se szankció se figyelmeztetés.

Várom a bíráló adminisztrátor.

Nos szép estét!

Nem értem, honnan jött neked ez, hogy bugoltatás.

2024 december óta játszok a szerveren és ez miatt soha nem volt osztva se szankció se figyelmeztetés.

Várom a bíráló adminisztrátor.
Hello! Minek szamit akkor, ha nem buggoltatasnak? Ellett love a kezed, es mivel nem tudtal celozni a nagykaliberu fegyvereddel, elovettel a snipert, hogy kijatszd ezt.

Az scrip-t alapvetőleg így van megírva.

Ha ez bugoltatásnak minősülne akkor az itt játszott időm alatt akkor láttam volna bug reportot // szankciót, vagy valaki szólt volna.

Az scrip-t alapvetőleg így van megírva.

Ha ez bugoltatásnak minősülne akkor az itt játszott időm alatt akkor láttam volna bug reportot // szankciót, vagy valaki szólt volna.
Hat szerintem eleg egyertelmu ha egy M4el nem tudsz celozni, akkor egy nagyobb sulyu sniperrel se fogsz allohelyzetbol igy loni

Sziasztok megvizsgáltam a kapott klippet és mióta én a szerveren játszok nem láttam sose problémát ezzel, igazság szerint ebben a szituációban az se lenne megoldás ha megadná magát mert az egyenes út lenne a hullazsákba az adott szituációt tekintve.
Összegezve ezzel sose volt probléma a szerveren
a panaszkönyv tehát jogtalan.
(utólagos elnézést kérek hogy rossz helyre editeltem a hsz-t)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.