- 2025. 07. 06.
- 22
- 14
- LS karakter
- Yukito Kazuki
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban. 15 éves vagyok,szeretek sportolni azon belül boxolni.Nem vagyok az a tipus aki hamar fel idegesedik(csak bizonyos helyzetekben).Jol kezelem a stresszes helyzeteket.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Jók a lövési képességeim,eléggé jol tudok vezetni.4. Mióta játszol a szerveren? 2024.12.30.4.1 Játszott perceid száma: 16.1424.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 1-35. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: nagyon megtetszett amivel foglalkoznak.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) voltam pds onnan azért távoztam mert nem tetszett a társaság,voltam NAV-os onnan azért távoztam mert frakciót váltottam7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Mesterlővész,8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
(most mentem illegálba de feloszlott a fraki ezért várakozok a névváltásra még)
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A TEK legfontosabb célja, hogy megakadályozza a terrorista fenyegetéseket, valamint szükség esetén hatékonyan és gyorsan felszámolja az ilyen jellegű támadásokatA TEK nemcsak terrorizmussal foglalkozik, hanem olyan bűnözők elfogásában is részt vesz, akik különösen veszélyesek, felfegyverkezve bujkálnak, vagy jelentős fenyegetést jelentenek a társadalomra
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Roland Schnatter2. Születés helye: Hamburg3. Születés ideje: 2000.08.09.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: egyedülálló7. Foglalkozása: AirsoftElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: nincs11. Telefonszáma: +38-76-255-2033Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Hamburgi általános iskola
- Hamburgi szakközépiskola
- ...
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Nemet,orosz
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Dawn City, 2025.10.29.
Roland Schnatter
Roland Schnatter