- 2025. 07. 06.
- 22
- 14
- LS karakter
- Yukito Kazuki
OOC Információk
Személyes információk
1. Discord neved:roland041467 Válasz2. Hogyan szólíthatunk? Roland3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 55365. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam Fivemen7. Mesélj magadról pár mondatban. 14 éves vagyok és Romaniaban élek.Kb 1,5 éve MTA-zok haveromal Aktívabban inkább az elmúlt egy évben. Szeretek új emberekkel ismerkedni és velük együtt működni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv tulajdonságaim=nem szokásom a hazudás,nem vagyok flegma,segitek amiben tudok Negatív= hirtelen haragú, jellemző hogy kimért vagyok és ingerlékenyÁltalános adatok
1. Teljes neve: Roland Schnatter2. Születési helye, ideje: Hamburg,2000.08.093. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Én 2 hónap mulva főtőrzsőrmesteri rangban képzelem el magam.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Én még sajnos nem szolgáltam el fegyveres szervnél.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először fény és hangjelzéssel majd a hangosbemondóba megállásra szólítom fel az ellenőrizni kívánt járművet. Ezután lerádiózom a rendszámot és az igazoltatást majd a rendszerben ellenőrzöm a gépjárművet. Kiszállok bemutatkozok és elkérem az iratokat majd belenézek a csomagtartóba. Ha minden rendben van elengedem ha pedig nincs akkor megteszem a szükséges intézkedéseket.8. Mi maga a rendőrség?A rendőrség olyan rendvédelmi szerv melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme a törvények és bizonyos szabályok betartatása a szabályszegökkel szembeni eljárás meginditása./INDENT]9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes közvetlen nekem ad parancsot még a feljebb való is adhat nekem parancsot és a közvetlen felettesnek is.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az illető priuszától függ hogy mennyivel növelem a büntetést.11. Meséljen magáról pár mondatban. Roland Schnatternek hívnak. Egyke gyermekként születtem és egy eléggé rossz családban nevelkedtem. Apám sajnos egésznap ott volt a kocsmában édesanyám pedig egyedül dolgozott egy butikban hogy eltartson engem. A családunkban egy lejtmenet volt mikor anyám meghalt de sikerült felállnunk apám nélkül és újra normálisan ment az életünk.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Berádiózom hogy az üldözött tüzet nyitott majd erősítést kérek és tűzparancsot majd ha megkapom viszonozzuk a tüzet.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Beszállítom az őrsre majd kihallgatás keretein belül kikérdezemUtoljára szerkesztve: 2025. 03. 17.
Utoljára szerkesztve: