Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Életkorod: 152. Mesélj magadról pár mondatban.Roland vagyok 15 éves.Szeretek focizni és rpzni.Voltam már más szerveren rendvédelmis. Nagyon sokat szoktam aktiv lenni és jól dolgozok csapatba .3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért válasszanak engem a Terrorelhárítás csapatába, mert fegyelmezett, megbízható és terhelhető vagyok, gyorsan döntök stresszhelyzetben, és mindig a csapat érdekeit tartom szem előtt.4. Mióta játszol a szerveren? régen funolni jártunk fel és már megbántam de mostkeztem el rpzni igazán a szerveren 2 hete kb4.1 Játszott perceid száma: 9 9464.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 4-85. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?:Azért szeretnék a TEK-hez csatlakozni, mert elkötelezett vagyok a haza védelme iránt, és szeretnék egy olyan professzionális, összetartó csapat tagja lenni, ahol kiemelkedő felkészültséggel szolgálhatom az emberek biztonságát.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) nem7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy fegyelmezett, higgadt és céltudatos karaktert alkotnék, aki gyorsan alkalmazkodik, megbízható társ a legnehezebb helyzetekben is, és mindig a küldetés sikerét tartja szem előtt.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Terrorcselekményekre és az ahoz kapcsolódó bűncselekmények megelőzésére, illetve felderítésére, ezen kívül személyvédelemre terjed ki a TEK jogköre.(nincsen pc-n mikrofonom igy teamspeakem se discordon vagy valamilyen más platformon remélem megoldható ha lessz szóbeli)
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Roland Goodrich2. Születés helye:Dawn City3. Születés ideje:1990.09.124. Nem: Férfi5. Családi állapota: -7. Foglalkozása: ÜgyvédElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: nincs11. Telefonszáma: 23861827Végzettség
Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Nemzeti Közszolgálati Egyetem
- Rendészeti technikum
- 8 általános
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Nemzeti Közszolgálati Egyetemet elvégeztem ahogy emlitettem
Kérdések
Válaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ X ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ X ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Igen Angolt és Németet
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:Záradék
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Dawn City , 1990.09-12
Roland Goodrich
Roland Goodrich