Roland Adminisztrátori lapja.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zionka12

Újonc
2025. 07. 15.
13
1
LS karakter
Toscano Tiziano
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Sziasztok Roland vagyok 18 éves. Account ID-m: 4658

- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.)

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Amikor fent vagy ami ilyen 5-6 óra abból 3-4-et dutyznék napi szinten.

- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Adminkodásban van teljes körű tapasztalatom, mivel voltam már admin ezen a szerveren is.
Csapatban dolgozni tökéletesen tudok.
Érett gondolkodással rendelkezem.

- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
A szerveren 23.741 játszott perccel rendelkezem jelenleg, kisebb kihagyással ami kb 2 hónap volt. Kb 4-5 éve játszom rp szervereken.

- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen voltam már itt is, AstralMTA-n voltam ha jól emlékszem Zionka névvel.

- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Rolandnak hívnak, 18 éves vagyok, a mai nap töltöttem a 18. életévemet. Heves Vármegyében, egy nyugodt faluban élek. Ipari gépészetet tanulok, kisebb-nagyobb sikerekkel, de amint elvégzem az iskolát, nem ebben szeretnék dolgozni, mert nem igazán tetszik a szakma. Szabadidőmben nagyon szeretek motorozni, mostanában pedig az esti életre fókuszálok pl.: Esti kocsikázások autós találkozók stb. Nyitott, barátságos embernek tartom magam, aki könnyen beilleszkedik egy jó társaságba. Szeretek új embereket megismerni, és új kihívások elé nézni. Mindig arra törekszem, hogy tanuljak valami újat, ezért kezdtem el édesapámmal és bátyámmal autót szerelni.

- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata, hogy minél előbb szankcionálja a szabálysértő játékosokat.
Segítséget nyújtson azoknak, akik erre rászorulnak, valamint elvégezze azokat a feladatokat, amelyekhez nem szükséges magasabb szintű admin.

- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Szerintem az egyik fontos hely a Pláza, mivel itt minden olyan dolgot, amit nem tud megvenni a benzinkúton, itt eléri. Gondolok itt a FlintTools-ra és hasonló helyekre.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.