Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: _venev2. Hogyan szólíthatunk? Engem Attilának hívnak.3. Hány éves vagy? Jelenleg 22 éves vagyok.4. Játtszott perceid száma? Sajnos jelenleg csak 415percem van a szerveren.5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen. Egy másik szerveren voltam a NAV-ban úgy kb 3-4 hónapot.7. Mesélj magadról pár mondatban. Magamról legfőkébb annyit tudok elmondani, hogy jelenleg egyetemre járok, mérnökinformatika szakra, remélhetőleg ha elvégzem, akkor szoftver/webfejlesztőként eltudok majd helyezkedni, szabad időmben szoktam zenélgetni, mostanság újra elkezdtem sportolni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság A 3 pozitív közé tudom sorolni azt, hogy szerintem humoros vagyok, emellett rendkivül segítőkéz és empatikus. A rossz tulajdonságaim pedig, hogy néha kicsit lusta vagyok, van amikor hamar feltudom kapni a vizet, illetve sokáig tudom emészteni magam egy dolgon.Általános adatok
1. Teljes neve: Rodriguez Stocker2. Születési helye, ideje: San Fierro, 1999. 09. 203. Legmagasabb iskolai végzettsége: Középiskola - Közszolgálati ügyintéző4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Bízom benne, hogy 2 hónap múlva már készülhetek arra, hogy csatlakozhassak a METRO alosztályhoz.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen, úgy körübelül 3-4 évet szolgáltam a Nemzeti Adó-és Vámhivatal köreiben.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Legelőször is felszólítom az illetőt, hogy álljon félre és állítsa le a gépjárművet, majd ezek után kiszállok és a sofőr oldal fele veszem az irányt. Napszaknak megfelelően köszönök, bemutatkozom, hogy ki vagyok, mi a jelvényszámom és hogy melyik szervezettől jöttem, illetve elmondom, hogy milyen indokból állítottam meg (pl.: közúti ellenőrzés). Ezek után megkérem, hogy adja át a személyi igazolványát, illetve a jogosítványt és az autóhoz tartozó forgalmit, majd megkérem hogy mondja el a teljes nevét. Eközben én le ellenőrzöm, hogy tényleg azt a nevet mondta-e, ami az iratokon van, illetve megnézem, hogy nem-e járt le bármelyik irat. Ha mindent rendben találtam, akkor vissza adom az illetőnek, majd megkérem, hogy nyissa ki a csomagtartót. A csomagtartóban leellenőrzöm, hogy van-e elsősegély doboz. Közben ha nem egyedül járőrözöm, akkor megkérem a kollegát, hogy nézze meg a rendszerben, hogy nem-e körözött a jármű vagy a személy. Ha mindennel megvagyunk, akkor ha szabályt szegett az illető, akkor tajékoztatom, hogy mi miatt lett megállítva, majd a büncselekménynek megfelelően szankciónálom (csekk). Ha nem történt szabályszegés, akkor tovább engedem az illetőt.8. Mi maga a rendőrség? A Rendőrség egy állami szerv, amelynek feladata a közrend és a közbiztonság fentartása.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az az a személy, aki éppen irányít engem, illetve jelentést vár tőlem, míg a feljebb való egy sokkal magasabb személy, akivel ritkábban találkozom, viszont sokkal nagyobb hatáskörrel bír.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A szabálysértés súlyosságát figyelembe véve, illetve, hogy esetlegesen vissza eső-e az illető, annak függvényében súlyosbítom a bírság mennyiségét.11. Meséljen magáról pár mondatban. Rodriguez Stocker vagyok, jelenleg futárként dolgozom egy cégénél. Szabadiődmben rengeteget sportolok, figyelek arra, hogy mit eszem, illetve sokat járok horgázni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Értesítem a többi rendvédelmi szervet, hogy az autóból tüzet nyitottak ránk és ezek után megpróbálom olyan távolságból követni az üldözött járművet, ahonnan nem tudnak ránk lőni.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Felszólítom, hogy tegye a kezeit az autó tetejére, mivel motozás lesz, ha ellen szegül, akkor megbillincseljük és bevisszük a kapitányságra kihallgatásra.
Utoljára szerkesztve: