Roberto Olivarez - Jelentkezés

• Thread starter Thread starter Atkaa
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 75
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Atkaa

Újonc
2025. 06. 10.
3
0
LS karakter
Kennedy D Gotti
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: atka_12643​
2. Hogyan szólíthatunk? Attila​
3. Hány éves vagy? 17​
4. Játtszott perceid száma? 314​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Attilának hívnak, 17 éves vagyok. . Mezőgazdasági Gépésznek tanulók, emelet szabadidőmben konditerembe járok. Jelenleg T- kategóriás jogosítványt csinálom, de már lassan végzek vele. Mta téren 2018-ban csatlakoztam egyik barátommal, és azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal, játszunk.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Segítőkész, Megbízható, Kitartó. Negatív: Durva, Türelmetlen, Makacs.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Roberto Olivarez​
2. Születési helye, ideje: Los Santos Hospital. 2000. 08. 09.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két év múlva bűnügyi nyomozóként képzelem el magam, aki összetett ügyeken dolgozik /INDENT]
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? 1. Felszólítás, megkérem a járművet álljon félre. majd le rádiózóm hogy xy egység igazoltatást hajt végre. 2. Majd kiszálok a járműből és köszönök, majd elmondom a nevem, illetve a a rangom, és jelvényszámomat, és elkérem a iratokat, (Ha indokunk volt megállítani megkérdem tudja miért lett megállítva). 3. Majd ellenőrizem a xyt illetve hogy minden rendbe van a adataival, illetve a kocsival. Ha minden rendbe van akkor vissza adom a iratokat és tovább engedem.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, a törvények betartatása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése és az állampolgárok védelme.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen felettes: Az, aki közvetlenül neked parancsol Feljebb való: Mindenki, aki a közvetlen feletteseden túl van​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A bírság mértékét elsősorban a szabálysértés súlyossága határozom meg​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Roberto Olivarez vagyok, 23 éves vagyok, lassan 24 leszek. Los Santosba születtem, és itt is nőttem fel. San Fierroi Rendőrségi képzésre jártam. A rendőrség az már hagyomány a családunkba, apám is rendőr volt, és neki az apukája is, ezért szeretném én is tovább vinni ezt a hagyományt.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Az elsődleges célom a saját és a kollégák biztonságának megőrzése, elkezdek fékezni és fedezéket keresni hogy ne essen bajunk.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Első sorban megkérdem hogy uram/asszonyom a csomagtérben, miért találhatók droghoz szükséges alkotó elemek. Hiába nem tudott róla, ez nem mentesíti fel a intézkedés alá vont személyt. Minden képen be kell vinnem kihallgatni, mivel hazudhat is a személy.​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Kérlek, keress meg itt fórumon az időpont egyeztetés miatt! ))
Tisztelettel:
Lina Oakwood r. Alezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.