1. Discord neved: s.alex_172. Hogyan szólíthatunk? Eriknek.3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 192 óra5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam!<br>
7. Mesélj magadról pár mondatban.Tanulmányaimat egyetemi szinten végeztem el, a megszerzett tudást pedig a gyakorlatban is kamatoztatom, jelenleg napi nyolc órában dolgozom a saját építőipari vállalkozásomban. A cégvezetés és a felelősségvállalás rengeteg kihívást és fejlődési lehetőséget biztosít számomra. Hosszú távú célom, hogy vállalkozásomat folyamatosan fejlesszem, miközben a hobbijaimban és személyes készségeimben is mindig törekszem az előrelépésre.
<br>
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonságCéltudatos
Kitartó
Felelősségteljes
NEGATÍV
Túlterhelem magam
Néha türelmetlen vagyok magammal szemben
Nehéz delegálnom a feladatokat
<br><br>Személyes információk<br>
Általános adatok
<br>1. Teljes neve: Róbert Mirez2. Születési helye, ideje: Los Santos 2000.07.133. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem.4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Úgy érzem, két hónap múlva már stabil tagja lehetnék az állomány egyik egységének. Szeretnék minél több tapasztalatot gyűjteni terepen, például járőrözés vagy közlekedésrendészet területén. Célom, hogy fokozatosan bizonyítsam a rátermettségem, és ha lehetőségem lesz rá, később akár nyomozói irányba is fejlődnék. Hiszek abban, hogy egy jó rendőr nemcsak a szabályokat követi, hanem együtt dolgozik a csapatával, és képes felelősséget vállalni a város biztonságáért.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?Helyszín Kiválasztása.
Kiválasztunk egy biztonságos helyet, ahol a forgalom nem akadályozódik, és a járművek kényelmesen megállhatnak.
Jelzés
Az ellenőrzés kezdete előtt figyelmeztetjük a járműveket villogó lámpákkal vagy szirénával, hogy megálljanak.
Másodjára a gépjármű Megállítása.
Megállás Kérése.
A sofőrt udvariasan, de határozottan felszólítjuk, hogy álljon meg, és figyelmeztetjük, hogy követniük kell az utasításokat.
Harmadszór Személyazonosság és Okmányok Ellenőrzése.
Azonosítás.
Kérjük a vezetőt, hogy mutassa be a szükséges okmányokat (pl. jogosítvány, forgalmi engedélyt.)
Majd ellenőrizzük.
Megnézzük, hogy minden rendben van-e az okmányokkal, és hogy a vezető nem sértette-e meg a közlekedési szabályokat.
Negyegyére, Szabálysértés Esetén.
Figyelmeztetés vagy Bírság.
szabálysértést észlelünk, közöljük a vezetővel a következményeket. Ez lehet egy figyelmeztetés, vagy bírság kiállítása.
Dokumentáció
Rögzítjük az ellenőrzés eredményét, beleértve a sofőr adatait és a megtett intézkedéseket.
Utolsó sorban Ellenőrzés Befejezése.
Zárás.
Ha minden rendben van, elengedjük a járművet, és folytathatják útjukat. Ha szabálysértést találtunk, akkor értesítjük a sofőrt a további lépésekről.
Eltávozás.
Miután az összes szükséges intézkedést megtettük, az ellenőrzést befejezzük, és visszatérünk a normál feladatainkhoz.
<br>
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség számomra nem csak egy intézmény, hanem a város biztonságának alapköve. Az a szerv, amelynek célja a törvények betartatása, az állampolgárok védelme és a közrend fenntartása. Egy rendőr nem csak intézkedik példát mutat, felelősséget vállal, és minden helyzetben a józan és törvényes megoldást keresi. A rendőrség azokból áll, akik nem hátrálnak meg, ha veszély fenyegeti a várost hanem előrelépnek, és megvédik azt.<br>
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy, akinek szolgálati viszonylatban közvetlen alárendeltje vagyok. Ő adja a napi szintű parancsokat, ellenőrzi a munkámat, és ő felel a beosztásomért is. A feljebbvaló ezzel szemben minden olyan magasabb rangú rendőrtiszt, aki felettem áll a hierarchiában, de nem feltétlenül lát el közvetlen irányítási feladatokat velem kapcsolatban. Minden közvetlen felettes feljebbvaló, de nem minden feljebbvaló közvetlen felettes.
<br>10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?Úgy gondolom, hogy ha az intézkedés alá vont személynek már van priusza, akkor az mindenképp hatással van a bírság mértékére. Ez azt mutatja, hogy korábban is követett el szabálysértéseket vagy bűncselekményeket, tehát visszaesőnek számít. Ilyen esetben én biztosan nem nézném el olyan könnyen a dolgot, és a magasabb bírság felé hajlanék, persze mindig a szabályzat keretein belül. A döntésnél figyelembe venném a hozzáállását is ha együttműködő és korrekt, az enyhítő lehet, de ha provokál vagy agresszív, az is befolyásolná a mérlegelést. A cél nem az, hogy büntessünk mindenáron, hanem hogy megtanulja tisztelni a szabályokat.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Roberto Mirez vagyok, 25 éves, és már több mint 2 éve élek a Dawn City városában. Ez idő alatt volt szerencsém több rendvédelmi szervnél is tapasztalatot szerezni, ahol mindig arra törekedtem, hogy fejlődjek, tanuljak, és előrehaladjak a ranglétrán. A fegyelem, a rend és a szolgálat számomra nem csak szavak, hanem értékek, amiket képviselek is. Szeretek csapatban dolgozni, határozottan fellépni, de közben megőrizni az emberséget is minden helyzetben. Úgy érzem, mostanra készen állok arra, hogy komolyabb szerepet vállaljak a város biztonságának fenntartásában a rendőrség kötelékében.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám, elsődleges szempontom a saját és a kollégáim biztonsága. Azonnal védekező pozícióba helyezkedem, kihasználva a környezet adta fedezékeket, miközben értesítem a társakat a helyzetről rádión keresztül. Továbbra is próbálom fenntartani a nyomást, de nem kockáztatom feleslegesen az életet vagy a testi épséget. Ha szükséges, visszavonulok és várakozom megerősítésre vagy speciális egység érkezésére, miközben megpróbálom minimalizálni a veszélyt az ártatlan civilekre nézve is. Az üldözés célja az elfogás, de a túlzott erőszakot elkerülöm, és mindig betartom az előírt szabályokat.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha igazoltatás során a csomagtérben olyan anyagokat találok, amelyek droghoz szükséges alkotóelemek lehetnek, és a tulajdonos tagadja, hogy tudna róluk, először alaposan dokumentálom a helyszínt és az anyagokat. Részletesen rögzítem a talált dolgokat, és felkérem a tulajdonost, hogy együttműködjön a helyzet tisztázásában. Mivel az ilyen anyagok jelenléte önmagában is gyanús, a tulajdonost előállítom és további vizsgálatokra átadom a szakértőknek. Közben a jogszabályoknak megfelelően járok el, betartva az eljárási szabályokat, hogy az esetleges büntetőeljárás megalapozott legyen. Fontos, hogy minden lépést az előírások szerint tegyek, hiszen a bizonyítékok kezelése és a korrekt eljárás az ügy sikerének kulcsa.