Robert Richard - Kruki Mako [skezy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rihi

Újonc
2025. 03. 31.
7
6
19
LS karakter
Robert Richard
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Robert Richard
Panaszra tett személy InGame neve:
Kruki Mako
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Hajnali órában Fix&Drive telepen szereltetés közben meglövi a saját ismerősét, majd utána kintről látószögön kívűl meglőtt engem is.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Lövés 1: medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mreztNAuK49-G4Wsn?invite=cr-MSxyMWgsMjAzNjIzMDcw | Lövés 2: medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mreGsogB5ROPamONa?invite=cr-MSxzT24sMjAzNjIzMDcw&v=35
Megjegyzés:
Nincs

Na cső, a panaszt én fogom bírálni, várom az érintett fél válaszát 24 órán belül.

szia, irtam neked hogy bocsánat nem szandekos volt csak haverjaimal bolondoztam. Ha megtudjuk beszelni akkor jo volna. Elnezest a kellemetlensegert. Bocsánat hogy meglőttelek rajtam volt a hév

Utoljára szerkesztve:
Véleményem szerint nincs helye egy RP azaz Szerepjáték szerveren annak, hogy haveri bolondozásból egymásra illetve más játékosra akár véletlen, akár szándékos lövést leadjak. Feltételezzük játékunk során, hogy egy IRL helyzetnek megfelelő helyen vagyunk, ahol minden olyan mint a valóságban. Ha ebbe belegondolsz akkor rájössz hamar, hogy egy ilyen lövés akár az életébe is kerülhet mindkét félnek hiszen egy sörétes puska lőszere több apró kis részbe bontódik ami belefúrodik az emberi testbe ezzel okozva vérömlenyt, majd dudort és vagy lyukat, de ennyire ne menjünk bele részletesen a lőfegyver mechanizmusába, illetve a reális sérülés okozásába. Ha ilyen "baráti bolondozásra" vágysz akkor kérlek azt ne itt éld ki, menjetek el airsoftozni amire a szerver lehetőséget is biztosít. Nekem ez a véleményem, szankció tekintetében elfogadok egy enyhébb változatot de érezned kell a súlyát a tettednek.

Véleményem szerint nincs helye egy RP azaz Szerepjáték szerveren annak, hogy haveri bolondozásból egymásra illetve más játékosra akár véletlen, akár szándékos lövést leadjak. Feltételezzük játékunk során, hogy egy IRL helyzetnek megfelelő helyen vagyunk, ahol minden olyan mint a valóságban. Ha ebbe belegondolsz akkor rájössz hamar, hogy egy ilyen lövés akár az életébe is kerülhet mindkét félnek hiszen egy sörétes puska lőszere több apró kis részbe bontódik ami belefúrodik az emberi testbe ezzel okozva vérömlenyt, majd dudort és vagy lyukat, de ennyire ne menjünk bele részletesen a lőfegyver mechanizmusába, illetve a reális sérülés okozásába. Ha ilyen "baráti bolondozásra" vágysz akkor kérlek azt ne itt éld ki, menjetek el airsoftozni amire a szerver lehetőséget is biztosít. Nekem ez a véleményem, szankció tekintetében elfogadok egy enyhébb változatot de érezned kell a súlyát a tettednek.
rendben bocsánat, ha ugyvan most szankciot el tudjuk nezni? Többet nem fordul elő az ilyesmi.

skezy az ügyet intéző adminisztrátor így az ő döntése mikor fogja a szankciót kiosztani. Részemről semmi akadálya nem lenne.

Cső, azt gondolom mindkét fél elmondta amit szeretett volna, így elérkeztem a bírálattal.

Örülök neki, hogy békésen megtudtátok beszélni a panaszt, viszont amit tettél egyáltalán nem állja meg a helyét a szerveren.
Teljesen nonszensz hogy nagykalival rohangálsz szerelőtelepen, meglövöd a barátodat, az OKF-st is és egy civilt is megütsz.
Érkezett privát üzenet formájában is néhány dolog a szerveren történő aktivitásodról.

Erősen fontold meg hogy szeretnél-e még a szerver közösség tagja lenni.

A panasz jogos, Kruki Mako játékost 90 perc NonRP jailben részesítem.

További jó játékot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.