Robert Mendenson -- torpedo

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csabesz

Újonc
2025. 05. 11.
12
2
LS karakter
Jack Harris
LV Karakter
Jack Harris
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Robert Mendenson
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
torpedo
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG, Indokolatlan menekülés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
MDC információk miatt privátban küldöm a bírálónak.
Megjegyzés:

PG-ről nem kívánok mit mondani videón teljes mértékben látszik, az első menekülése (a videón a második menekülés eleje van ott már körözött az autó) indokolatlan véleményem szerint, sok adminügyem volt már ebből, hogy ha nincs fokozott ellenőrzés akkor nem elég indoknak annyi, hogy van nálad tec-9,drog,lőszer (amit amúgy eltudsz rejteni és el is volt rejtve).

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.
Várom az admin válaszát és minden további bizonyítékot!

Sziasztok! A pgről annyi lenne a véleményem, hogy 1 ember tartotta rám a fegyvert, járó motorra. Az indokolatlan menekülés részét sajnos még mindig nem értem. Értem, hogy volt ebből sok adminügy, de ahogyan leírtad max rampragem volt, 3 kokain volt nálam, tec9 illetve 300 lőszer. Szerintem, SZERINTEM, ez elég indokot ad arra, hogy valaki menekülésbe kezdjen.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A kapott videó alapján tökéletesen megállapítható, hogy az említett adminisztrátor PG-t követett el. A járműve az ütközéstől leállt ezáltal több másodpercig mozdulatlanná vált. Egy Honvédségi személy, lézeres M4-el tartotta rá a fegyvert, ő pedig elindította a kocsit és tovább hajtott.

A panaszod jogos, az admin hibapontban részesítem.

• Kedvelés
Reactions: csabesz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.