Robert Mendenson jelentkezése a Rendőrséghez.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csabesz

Újonc
2025. 05. 11.
12
2
LS karakter
Jack Harris
LV Karakter
Jack Harris
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: csabi01​
2. Hogyan szólíthatunk? Csabi​
3. Hány éves vagy? 23​
4. Játtszott perceid száma? 60​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 0​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Csabának hívnak, 2013 óta játszom szerepjátékot, több éven keresztül voltam más szervereken rendőr már. Szabadidőmben a játék mellett motorozom illetve néha napján focizom.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Türelmes,precíz,segítőkész. | Ha sietek kapkodok,kissé lusta,makacs.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Robert Mendenson​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1999.07.12.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Tiszti pozícióban.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Rutin ellenőrzésnél a következőképpen. Amint kiszemeltem az alanyt, mérlegelem a helyszínt, hogy itt biztonságosan félre tudunk-e húzodni, ha ezt rendben találtam akkor alkalmazom a fényhíd fény illetve hangjelzését eggyüttesen illetve felszólítom, hogy húzodjon félre és állítsa le a gépjárműve motorját. Ha ez megtörtént lejelentem rádión, hogy az egység igazoltat egy XY márkájú XY típusú XY forgalmi rendszámú autót XY térségben, és hogy az egység nem elérhető. Kiszállok az autóból, oda sétálok az alanyhoz bemutatkozom, elkérem a személyit,jogosítványt,forgalmi engedélyt, majd megkérem, hogy mondja el a nevét azonosítás céljából. Ha ez zökkenőmentesen megtörént, akkor lekérdezem az adatbázisban a rendszámot illetve a nevet. Visszasétálok, megkérem, hogy nyissa fel a csomagtartójának fedelét, átvizsgálom a csomagteret kötelező felszerelések után kutatva. Ha minden megfelelő, akkor vissza adom az iratokat és elköszönök, majd berádiózom, hogy az egységem végzett az igazoltatással és újra elérhető.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami rendvédelmi szerv, aminek a fő feladata az adott ország közbiztonságának fenntartása, szabályok, törvények betartatása.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebbvaló leginkább egy tiszt,főtiszt,tábornok, míg a közvetlen felettesem aki felettem van 1-2 rendfokozattal és a napi munkám koordinálását végzi.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha többszörösen elkövette ugyanazt a szabálysértést, növelem a BTK szerint a büntetési összeget.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Robert Mendenson a becses nevem, 25 éves vagyok, Los Santosban születtem illetve nevelkedtem. Édesanyám varrónő, épesapám katonatiszt. Mindig is érdekelt a rendvédelem, célzottan ilyen képzést is választottam 14 éves koromban. Idén végeztem el egyetemi tanulmányaimat, jelenlegi célom a Rendőrség állományának tagja lenni, építeni a karrieremet használni azt a tudást, amit a 11 év alatt tanultam. Szabadidőmben szeretek sportolni, az egyetemen oszlopos tagja voltam a tenisz klubnak, illetve a sakk klubnak, utobbinál országos versenyeken is részt vettem.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amint kihajolt megpróbálok olyan poziciót felvenni, hogy ne tudjon célzottan eltalálni, illetve nagyobb követési távolságot veszek fel, közben pedig értesítem a többi egységet, hogy tűzelnek az üldözött járműből.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Amennyiben az a boltban megtalálható alkotóelem pl akku sav, szódabikarbóna semmit, mivel legális tárgy, de ha pl metamfetamin ami illegális szer, akkor letartóztatom elkobzom illetve beszállítom kihallgatásra, majd a BTK-nak megfelelő büntetést kiszabom.​

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.