- 2025. 03. 31.
- 7
- 6
- 19
- LS karakter
- Robert Richard
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Czető Richárd, 19 idén leszek 20.
Account ID-d?
>2633
Hány játszott perccel rendelkezel?
>16051
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Sziasztok. Czető Ricsi vagyok egy 19 éves srác Borsodból, aki jelenleg egy Pest Vármegyei városban lakik. Általában dolgozni szoktam mint Fegyveres Biztonsági Őr illetve jelenleg folyamatban van a képzésem Mentő-Gépkocsivezetőnek az OMSZ-hoz. Ha éppen nem dolgozok akkor általában a gép előtt ülök és játszani szoktam. Hobbym közé tartozik a munkáim mindegyiket hobbiként élem meg nem teherként, illetve a számítógépezés. Barátaimmal szoktam általában még lógni velük elmenni csavarogni, vagy akár csak hajnali kocsikázgatásra valamerre amerre éppen utunk engedi.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Véleményem szerint egy adminsegéd feladata, hogy minden játékos nem adminisztrátori segítséget igénylő kérdését, problémáját megoldja, illetve ha éppen úgy hozza a helyzet akár egy adminisztrátornak is besegít. A lényege, hogy valamilyen szinte tehermentesítse az adminokat, ezáltal egy rugalmas, és gyors segítő csapatot létrehozva.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Véleményem szerint az lehet jó adminsegéd akiben van tett vágy arra, hogy segítsen játékos társainak. Ez a munkakör nem működhet úgy, hogy nincs bennünk tettvágy arra, hogy segítsünk. Ugyanis az egész szerepkör erre épül fel, hogy segítünk játékos társainkon.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni mivel régen is voltam itt Adminsegéd, Admin majd később FőAdmin és szeretnék újra ilyen szép karrier ívet leírni, illetve mivel szeretek segíteni embereken és úgy érzem ez egy jó megoldás lehet erre a vágyamra.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mint feljebb is említettem voltam már a szerveren több adminisztrátori és egyaránt adminsegéd pozícióban, akkor panaszmentesen végeztem feladatom, úgy vélem jelenleg is tudnék hozzáadni értéket a csapathoz, és segíteni mindenki munkáját, illetve a játékosok gondtalan élményét.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Mivel alapvetően 2 állásban dolgozok, így napi 1-2 órát szerintem tudnék biztosítani de lehet többet is, lehet kevesebbet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. Városháza - Ez az a hely, ahol az irataidat, engedélyeidet kitudod állítani amik a későbbiekben nagyon fontosak lesznek számodra hiszen ezzel igazoltatnak, illetve ezekkel együtt tudsz legális frakciókba jelentkezni.
2. Autósiskola - Ez az a hely, ahol forgalmi vizsgát követően (KRESZ) tudod megkezdeni a jogosítvány szerzés felé vezető utat. Amennyiben sikeresen levezeted a kötelező tanpályát, úgy sikeresen jogosítványt szerezhetsz amivel már legálisan vezehetsz járművet, és a hatóság tagjai nem fognak megbüntetni.
3. Pláza - Amennyiben bármire szükséged van legyen az telefon, étel, ital, valamilyen elektronikai eszköz, vagy egyéb eszköz azt itt betudod szerezni. Rendelkezésre áll továbbá kaszinó is a szerencsejáték szerelmeseinek, illetve ha éppen kikapcsolódásra vágyánál akkor itt található meg a mozi is ahol egy jó popcorn és egy finom üdítő társaságában nézheted meg kedvenc filmjeid.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Terhelhető, maximalista, segítőkész.
Negatív: Olykor lusta, kapkodó, amennyiben nem tetszik egy adott döntés, vagy megszólalás és én másképp gondolom az igazságot úgy merek felszólalni és eszmecserébe kezdeni a másik féllel.