Reyes Musa

• Thread starter Thread starter domis
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 58
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

domis

Újonc
2025. 07. 02.
3
2
LS karakter
John Daniel
OOC Információk
1. Discord neved:haliszia
2. Hogyan szólíthatunk?Domi
3. Hány éves vagy?15
4. Játtszott perceid száma?19,422perc
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?voltam.
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban.Dominiknak hívnak 15 éves vagyok. Hobbim focizok Sportolo freestyle rollerezek sokat játszok dawn. rp szabályokat ismerem.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság: kedves,segitőkész,türelmes vagyok.
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:Reyes Musa
2. Születési helye, ideje:19885-08-29 Los Santos
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:éretségi,diploma
4. Büntetett előéletű?Nem.
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva?az utakon embereket kergetve plusz embereket vinnék börtönbe
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen,
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Szép napot Reyes Musa vagyok jelvényszámom xy iratokat szeretnék kérni
8. Mi maga a rendőrség?
védi az embereket és a vagyont;

megelőzi és kivizsgálja a bűncselekményeket;

biztosítja a közlekedés rendjét;

intézkedik vészhelyzetekben;

segít fenntartani a közrendet (például tüntetések, rendezvények, balesetek során).

9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?

Közvetlen felettesAki közvetlenül irányítja a beosztottatKözvetlen kapcsolat
FeljebbvalóMinden magasabb beosztású személyKözvetlen vagy közvetett kapcsolat

10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?A bírság mértékét a jogsértés jellege, a körülmények és az elkövető viselkedése határozza meg,
nem pedig az, hogy az illetőnek általános priusza van –
csak a közlekedési előélet lehet releváns.

11. Meséljen magáról pár mondatban. Zlatko alfonz vagyok. Jól vezetek jól lővök és nem kimélek senkit se. Azért jelenkeztem ide,hogy várost ovjam és védjem.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak?Ha üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak, azonnal jelentem az eseményt, erősítést kérek, és a saját, valamint mások életének védelme érdekében fedezékbe vonulok.
Csak akkor viszonzom a tüzet, ha a támadás közvetlen életveszélyt jelent, a jogszabályoknak megfelelően és az arányosság elvét betartva.

1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha igazoltatás során drogelőállításhoz szükséges anyagokat találok a csomagtartóban,
azonnal biztosítom a helyszínt és az érintetteket, értesítem az ügyeletet, az anyagokat lefoglalom, és a személyt előállítom, mivel felmerül a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény gyanúja.
A további vizsgálatot a bűnügyi szolgálat folytatja le.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Spel8
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: - ))
Tisztelettel:
Thomas Cartel r.Vezérezredes

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.