Rey panasz

• Thread starter Thread starter slash
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 120
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

slash

Újonc
2025. 03. 16.
73
37
LS karakter
mesar solena
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Tsatsaronis Sotirios
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Rey
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tehát,kezdjük a legelején, bemenekültünk SF gyárba,mivel ATM-eket fúrtunk. Felment 2 emberünk kifúrni az ATM-et,majd rájuk lőtt a fúrókra,rájuk dobott egy smokeot,amibe mind a hárman belementek,amibe benne van a 2 társ,és rey. Majd kijött a smokebol rey és rálőtt a társamra. Ezzel a hatással a társam is rálőtt reyre,amiből az következett,hogy megölték egymást. Majd rey RP STOPPOT írt ki,majd elvállalta a saját ügyét. Beszéltünk ott 10-15 percet,majd azt állította,hogy magának van igaza mert ő jött ki hamarabb a smokeból. Hívtunk mind a 4en admint,hogy jöjjön más admin az ügy elvállalásához,majd elvállalta mind a 4 reportot egyszerre,vagy hármat. Beírta a reportba,hogy ilyenre nincs lehetőség,majd én beirtam neki hogy majd a PK-ra lesz lehetőségem,és berakott 90 perc jailre,PK-val való fenyegetőzés indokkal. Tehát ez nem a legreálisabb,hogy bejön magába 4 emberre,majd csak úgy elkezd darálni és minket rak be jailbe, abból egyet PG indokkal mert lőtt rá. Úgy tudom hogy Gyár IC ügy és gyárba nincs PG.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/y4ruhu (Rey szemszöge) https://pastebin.com/WkDVX26j
Megjegyzés:

Logba látszik minden amit írt,és szerintem nem jól intézte az ügyet. [/CENTER]

mindent leírtam nektek ooc chaten, viszont nem szerettétek volna megérteni.. Rátok dobtam a smokeot, mind a ketten kaptátok, én is belesétáltam, viszont hamarabb kijöttem, mint te, én már rég (clippen is látszik), tartom rád a fegyvert, majd te lelősz...
Azért nem számít itt, hogy ketten voltatok, mivel a másik srác smoke hatása alatt volt ergó magatehetetlen, nem tudott mit csinálni. Neked itt meg kellett volna adnod magad ebben a helyzetben.

Úgy tudom hogy Gyár IC ügy és gyárba nincs PG.
jól tudod. IC ügy, de leírtam nektek ezt is legalább háromszor, hogy nem mentesít a szabálysértés alól. Ha PGzel gyárban, akkor az PG. IC ügy rész arra vonatkozik, hogy lőhetik egymást az illegális frakciók, ha találkoznak, stbstb

Nem engem lőttél le kezdjük ott ha elolvastad a PK-t,hanem a társam. Nem értem azon mi volt PK-val való fenyegetőzés hogy beírtam hogy majd a PK-ra lesz lehetőség.

És szerintem az sem volt a legokosabb döntés,hogy mind a hármónk reportját elvállalja,csak hogy beleirja hogy nincs erre lehetőség.

mert nincs lehetőség más admint kérni egy ügyhöz. leírtam reportba, hogy tegyetek pkt, ha nem értetek velem egyet. Sose volt arra példa, és lehetőség, hogy nektek nem tetszik a bírálat, és akkor kértek egy másik admint. Ilyen nincsen.

megnéztem mindent, többet nem tudok mondani mint Rey.
Ha darálsz, beszállsz kocsiba, rád fogják kiszállsz az is PG. Itt is füst miatt tehetetlen vagy mert telemegy a szervezeted könnygázzal, IRL se kezdesz el lőni így egyedül.
Gyár IC ügy, de ez nem arra van, hogy szabadon lehessen szabálysértéseket elkövetni, Rey leírta mire vonatkozik.
Az adminok intézhetnek saját ügyet, más adminhoz nincs lehetőség, csak PK írásra ha nem értetek egyet.
PK írás meg teljesen magánügy, nem kell az admin orra alá dörgölni, senki se kérdezte. Szabályzat külön kitér erre

PK jogtalan, Rey nem hibázott az ügy menete során, zárom.

• Kedvelés
Reactions: rey
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.