- 2025. 05. 18.
- 8
- 11
- LS karakter
- Akim Tugushi
Neved:
< Rey Mur >
Kitiltás időpontja:
< 2025. 01. 03. 23:32 >
Kitiltás időtartama:
< Perma / örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Supreme >
A kitiltás indoka:
< Csumicsumi >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Elsőnek is tisztelem minden játékosnak és adminnak aki olvassa ezt az unban kérelmet. Bele is kezdenék hogy miért érzem úgy hogy unbannra vagyok jogosult. Hogy mindenki megértse mi történt elsőnek vissza kell menni januárba, arra az időre amikor még a "RealMTA" nem nyílt meg, tehát ami történt: Én 1-es adminisztrátori pozíciót képviseltem a realmta-nál mikor a dawnmta vezetősége közül pár ember belépett és szavakat váltottak a realmta-s vezetőséggel, ezek a szavak néhol helyen sértő, obszcén kifejezéseket tartottak, és itt jövök én is képbe, mivel mint 1-es admin gondoltam én is beszállok a csetepatéba majd elkezdtem én is irogatni, szeretném leszögezni, hogy én semmi olyant nem írtam ami maitt ban-t kellett volna kapjak, csak a többiek. Pár nappal később mikor úgy gondoltam hogy havernak feljövök segíteni farmjába (én ilyenkor már abba hagytam a szerót mivel a medál -> token árakat levették és minden vagyonomnak kuka lett), azzal szembesültem hogy egy ban panel fogadott, ott láttam hogy cumi van, azért nem kértem akkor unbant mert mivel mondtam akkor nem játszottam a játékszerveren. Na de most kitérve arra hogy miért is érzem úgy hogy unban-t kéne kapjak: Én úgy gondolom hogy azért mivel 2 szerver egymásnak kapott hogy melyik jobb, nem kéne nekem bant kapnom, mivel admin voltam az ellen szerveren. Ez mellett szeretnék visszatérni a szerverre játékosként, mivel szeretnénk haverokkal játszani, mint régen is tettük. UCP előéletem nem volt a legszebb, 5 admin jailem van, amiből 3 történt szabályszegés miatt ( Ebből 2-t úgy gondolom hogy csak az ellentétek miatt kaptam de ez most nem lényeg) illetve 1 kitiltásom ugye Supreme álltal, Unbannért cserébe akár egy kisebb - nagyobb jailt is elfogadnék, mivel szeretnék visszatérni a szerverre haverokkal. 100 Szónak is egy a vége, köszönöm hogy elolvastátok és ezzel időt szántatok az UB kérelmemre, legyetek szerencsések és jók, Sziasztok! >
.png)