Rendvédelmi sisak, rampage

• Thread starter Thread starter Blackx
  • Start date Start date
  • Válaszok 24
  • Látta 515
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Blackx

Újonc
2024. 08. 07.
65
65
LS karakter
Ruby Graves
Üdv!
Minden tisztelettel jelentem azt hogy borzasztó gyenge lett a sisak, majdnem hogy ugyan ugy halok meg mintha nem lenne rajtam sisak, a rampage továbbra is legalább 5x jobb mint a sisak, megértem az illegál helyzetét hogy többen vagyunk, viszont náluk még mindig megvan a helyezkedés előnye, ugyanis általában ők szoktak ott lenni előbb 1-1 gyár jeffersonon, amikor nyerünk egy lövöldözést az vagy azért van mert 100x többen vagyunk, vagypedig mert okosabb játszuk meg a dolgokat.
Nagyon hálásak lennénk ha ezzel lenne foglalkozva, Egyébként amikor hozzá lett nyulva véleményem szerint teljesen jó volt.

Pont jó ahogy most van, és ez hogy a rampage nagyon erős, szintén KAMU, 2-en megdaráltok már meg is haltam. Most gondolj bele, 20-an behatoltok, az kb 80 embernek felelne meg (ha 3-as lenne újra a sisak), hisz 3 lövés mire leviszi, és még 1 lövés ami megöl. Nem véletlen vannak olyan tárgyak nektek hogy flashbang, smoke, ballisztikus pajzs.

Pont jó ahogy most van, és ez hogy a rampage nagyon erős, szintén KAMU, 2-en megdaráltok már meg is haltam. Most gondolj bele, 20-an behatoltok, az kb 80 embernek felelne meg (ha 3-as lenne újra a sisak), hisz 3 lövés mire leviszi, és még 1 lövés ami megöl. Nem véletlen vannak olyan tárgyak nektek hogy flashbang, smoke, ballisztikus pajzs.
Igen, valóban jó illegál oldalról, és mivel nem vagy rendvédelmis fogalmad sincs hogy mennyire rossz vagy jó.

Igen, valóban jó illegál oldalról, és mivel nem vagy rendvédelmis fogalmad sincs hogy mennyire rossz vagy jó.
Nem egyedül kell rambózni, nyílván így is lesz olyan ember aki meghal de ez elkerülhetetlen. Múltkor kedves honvéd kolléga egyedül bejött gyárba 4 emberre

Na és mond el milyen helyzetben tudnak téged 1v2 megdarálni, amikor 98% gyár, jeff és ehhez hasonló helyekre megyünk be. Ahol jobb kéz van tartva. Tehát még egy ember sem tud rendessen meglőni.. Továbbá nektek a rampage ameddig fent van nem törik semmitek. Nem lehet kijátszani azzal, hogy kézre vagy lábra lövök. Ellentéttel a sisakkal,ahol 4-5 lőszerrel leszeded az armort és törik mindenem..
Egyébként a postot támogatom!

Edit:A gránátok nektek is elérhetőek, ahol szintén ott egy molotov. Bőven képes felül múlni a nállunk lévőeket, hisz terjed, és behatoláskor elkerülhetetlen, hogy kontaktba kerüljünk egymással ami tovább is viszi..

Na és mond el milyen helyzetben tudnak téged 1v2 megdarálni, amikor 98% gyár, jeff és ehhez hasonló helyekre megyünk be. Ahol jobb kéz van tartva. Tehát még egy ember sem tud rendessen meglőni.. Továbbá nektek a rampage ameddig fent van nem törik semmitek. Nem lehet kijátszani azzal, hogy kézre vagy lábra lövök. Ellentéttel a sisakkal,ahol 4-5 lőszerrel leszeded az armort és törik mindenem..
Egyébkést a postot támogatom!

Edit:A gránátok nektek is elérhetőek!
A rampage-s dolog az egy olyan hiba amit a fejleszto vetett el akkor amikor a rendszert irta, rampage-el is tornie kell ugyan ugy.

A granatok meg csak PP-bol szerezhetoek, amit azert eleg nehez megszerezni, es nektek meg 5-5 van ingyen

Amikor először lett behozva a sisak, akkor utána erősitve lett a rampagen. Most valami lett mókolva a sisakkal. Megfigyeléseim alapján egyetértek Blackx-el, konkrétan olyan mintha nem is létezne a sisak.

Amikor először lett behozva a sisak, akkor utána erősitve lett a rampagen. Most valami lett mókolva a sisakkal. Megfigyeléseim alapján egyetértek Blackx-el, konkrétan olyan mintha nem is létezne a sisak.
https://streamable.com/yat9v8 ez a klip, egy rampage tesztnek megfelel, szerintem itt max 5-6 golyot kaphattam, de aki kivancsi, kiszamolja

• Kedvelés
Reactions: markincollig
A rampage-s dolog az egy olyan hiba amit a fejleszto vetett el akkor amikor a rendszert irta, rampage-el is tornie kell ugyan ugy.

A granatok meg csak PP-bol szerezhetoek, amit azert eleg nehez megszerezni, es nektek meg 5-5 van ingyen
Nem hiba, pont ez a lényege,hogy megvéd a töréstől.
Továbbá igen,olyan mintha egy két lövés után elszublimálna.
Volt olyan replaye-m ahol közel s távol nem találtak fejbe és csak le került a fejemről.

Néha bőven többet is kibír, mint három fejlövést a sisak ( https://streamable.com/hf1vnm )
Ez egy két napos videó, itt ketten lőttük az ember fejét. Nagyon sokat számít, hogy mivel lövöd, mivel P90-MP5, és más SMG fegyverekkel egyszerűen játszhatatlan az illegál élet, csakis kizárólag M4-el éri meg lőni a sisakot, ez sajnos a tény. Használhatatlan az összes fegyver az AReken kívül.

Egyébként míg unatkoztam, teszteltük a füvescigit, és a kokaint is, felvételem nincsen róla, de könnyen meg lehet róla bizonyosodni. Öt, az-az 5 darab AR golyóból leviszi a teljes rampage-et, azon a távon belül is, ameddig az AR elér. Egy, az-az 1db M700, vagy M110 golyó a MAXOS rampage-re fittyet hányva megöl. Teljesen mindegy a távolság, a hármas mellény. Ha sniperrel fejbelövöd az illegálost, az 101%, hogy meghal (kivéve szerveroldali hiba, sync, etc)

Erre úgyszint itt egy videó, a lövés nem a fejem érte, hanem a testemet, és így is akkora kárt tett, hogy a teljes rampage leszakadt rólam, és az armorom fele is. https://streamable.com/5s3rmw

Edit: Egyébként, nagyon OP lenne a sisak, ha a rendvédelem nem egyességvel futna be néha-néha az ingatlanokba. Nem olyan régen jöttem át illegálba, ezelőtt folyamatosan rendvédelemben voltam, nagyon sokszor tapasztaltam akkor is, hogy hárman-négyen befutnak, a többieket leszarva, és csodálkoznak, ha az illegál elhozza az akciók nagy részét. Ha egyszerre hatol be a szerveren szolgálatba lévő rendvédelmisek 75-80%-a, sokkal több eséllyel kedvezne nektek. Két kezem kevés lenne ahhoz, hogy megszámoljam hány alkalom volt, amikor ennek a fejetlenségnek köszönhetően hoztunk ki a bankot, egy-egy interioros lövöldözést, vagy gyárat.

Utoljára szerkesztve:
Teljesen egyet tudok érteni Rey véleményével.
Még mindig OP a sisak.

• Kedvelés
Reactions: wasabi és rey
Sajnos nincs róla klippem, de tegnap én is ugyanígy, egyetlen lövésből haltam meg M110-től, max. rapage meg kevlárral. Véleményem szerint nem jobb a rampage de ha ennyire bosszantó, ahogy meghaltok, esetleg próbáljatok meg kicsit taktikusabban játszani, vagy elmenni airsoftra gyakorolni a lövést.

Csao, szerintem fölösleges. Eléggé erős most is, s rengeteg plusz dolga van ígyis a rendvédelemnek. Vízágyú, smoke, flash, pajzs.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Csao, szerintem fölösleges. Eléggé erős most is, s rengeteg plusz dolga van ígyis a rendvédelemnek. Vízágyú, smoke, flash, pajzs.
Smoke, molotov van nektek is, azzal végtelen előnyt tudtok generálni, főleg egy bankba.

• Kedvelés
Reactions: Dani
Smoke, molotov van nektek is, azzal végtelen előnyt tudtok generálni, főleg egy bankba.
PP-ért van az illegálnak, nem mindenki teheti meg, hogy mindig ppzen gránátokat.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és rey
Fordítva is lehet ugyan ez, 2 pajzs, 1 flasht kidobni azt már vakul mindenki. Csak hát nem 0 védelemmel kell lejönni és csodálkozni.

• Kedvelés
Reactions: rey
Fordítva is lehet ugyan ez, 2 pajzs, 1 flasht kidobni azt már vakul mindenki. Csak hát nem 0 védelemmel kell lejönni és csodálkozni.
persze, de mikor még lese ér a lift már két molo plusz egy füst ami jön a lift ajtóba sokra megyünk vele

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.