Rendőrségi akatdémia jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

sleppy1121

Újonc
2024. 08. 07.
5
1
LS karakter
Carlo_Escobar
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: marci01030​
2. Hogyan szólíthatunk? Marci/Márkó​
3. Hány éves vagy? 24​
4. Játtszott perceid száma? 2091​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Marci vagyok 24 éves komoly elszánt férfi céltudatosnak vallom magam. Maximalista vagyok magamhoz képest a legjobbat akarom és fogom is nyújtani.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv:Határozott,Fegyelmezett,Tisztelettudó Negatív:Szabadszájú,Olyakor olykor önző, Lobbanékony​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Carlo Escobar​
2. Születési helye, ideje: Los Santos Korház​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Gimnázium​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzsőrmester mert mindenféle képpen szeretnék előre fele haladni​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítás kocsit leállítatnám üresbe tetetném majd megszólítanám íratok átkutatnám a kocsit​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az a szerv aki betartatja a törvényeket és védi azokat akik nem tudják magukat megvédeni​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Közvetlen pl Közvetlen rangban utánnam következő de a fejlebb való több rangal felettem​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Megnézem milyen indokból van és aszerint osztom a bírságot​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Carlo Escobar vagyok családomba sokan dicsőitik Dawn City rendőrségét ezért szeretnék az állomány tagja lenni. Hobbi horgász vagyok szoktam edzeni futni/INDENT]
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiozom hogy tűzet nyitottak és erősítést kérek​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom és elviszem a kihallgatóba​

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel itt fórumon privát üzenet formájában a részletek megbeszélése miatt. ))
Tisztelettel:
Lina Oakwood r.Alezredes

• Kedvelés
Reactions: sleppy1121
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.