- 2024. 08. 07.
- 5
- 1
- LS karakter
- Carlo_Escobar
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: marci010302. Hogyan szólíthatunk? Marci/Márkó3. Hány éves vagy? 244. Játtszott perceid száma? 20915. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Marci vagyok 24 éves komoly elszánt férfi céltudatosnak vallom magam. Maximalista vagyok magamhoz képest a legjobbat akarom és fogom is nyújtani.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv:Határozott,Fegyelmezett,Tisztelettudó Negatív:Szabadszájú,Olyakor olykor önző, LobbanékonyÁltalános adatok
1. Teljes neve: Carlo Escobar2. Születési helye, ideje: Los Santos Korház3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Gimnázium4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Törzsőrmester mert mindenféle képpen szeretnék előre fele haladni6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítás kocsit leállítatnám üresbe tetetném majd megszólítanám íratok átkutatnám a kocsit8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az a szerv aki betartatja a törvényeket és védi azokat akik nem tudják magukat megvédeni9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Közvetlen pl Közvetlen rangban utánnam következő de a fejlebb való több rangal felettem
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Megnézem milyen indokból van és aszerint osztom a bírságot11. Meséljen magáról pár mondatban. Carlo Escobar vagyok családomba sokan dicsőitik Dawn City rendőrségét ezért szeretnék az állomány tagja lenni. Hobbi horgász vagyok szoktam edzeni futni/INDENT]Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Rádiozom hogy tűzet nyitottak és erősítést kérek2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom és elviszem a kihallgatóba
.png)