- 2025. 08. 04.
- 3
- 0
- LS karakter
- David O Connor
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: egykettozsmbx2. Hogyan szólíthatunk? Zsombor/Zsombi3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 13275. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 1 jailt kaptam.
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Sziasztok, Zsombor vagyok 18 éves, most végeztem a középiskolával, pestre megyek egyetemre, aminek pontos megnevezése ELTE. Informatikai mérnöknek megyek, amit eddig tanultam. Szeretek szabaidőmben játszani, ez az aktivitásomon is meglátszik. Szeretek sportolni a sportom a kézilabda, illetve a motocross. Kedves okos embernek tartom magam hamar beilleszkedek a közösségbe, barátságos srác vagyok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság kedves vagyok segitőkész barátságos. könnyen idegesithető vagyok, káromkodom.Általános adatok
1. Teljes neve: David O Connor2. Születési helye, ideje: Berlin, 2000.01.203. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy magabiztos Zászlós rangban, és mindent tudó embernek képzelem magam, amire törekszem hogy megmutassam milyen is vagyok valójában.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen, NAV-nál.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Első sorban is felszólítom a gépjárművet, majd oda megyek és bemutatkozok David O Connor vagyok a Rendőrségtől, jelvényszámom xy rendfokozatom xy iratokat kérek. Amint átadta az iratokat megnézem, átvizsgálom majd a kompjúterbe beírom a nevét és az autó rendszámát, majd megnézem körözött e a személy, avagy az autó. Ha nem akkor mehet tovább ha egyéb szabályszegések vannak akkor a rászabott büntetést kapja meg.8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan szervezet amely a lakosság védelméért szolgál, illetve a közúti veszélyeztetőket elhárítsa.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Mindig a felettesed szavát kell kövesd.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Nem én magam döntöm el mennyi birságot adok neki, hanem egy büntetői törvénykönyv által meghatározott összeget kell adjak neki.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ha van, mellékeld a karaktertörténeted, vagy három olyan élményképet, amelyre büszke vagy.
David O Connor vagyok, engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzak! Egy vagyonosabb német családból származom, ahol én vagyok a legidősebb gyermek.
Itt születtem, valamint nevelkedtem Los Santos-ban, valamint itt kezdtem el az úgynevezett "nagybetűs életet".
Édesapám Richard O Connor egy nem éppen legális dolgokkal foglalkozó céget vezetett, ami rendesen tejelt ez látszódott az anyagi helyzetünkön.
Édesanyám Martha O Connor pedig, egy ruházati szaküzletben dolgozott kasszásként. Édesapám ügyei kezdtek eldurvulni, ami miatt lakhelyet kellett váltanunk, így átköltöztünk Las Venturas-ba egy kis időre.
Kb. 1,5év után az ügy elcsitúlt, így úgy gondoltuk, hogy visszatérünk a városba. Igen ám, de amikor visszatértünk, a házunk porig égett, nyílván felgyújtották.... Édesapám ezek után kb úgy 5év után meghalt, így édesanyám maradt.
Apám rengeteg tartozást rót a családra, így nem is csoda, hogy a gazfickók rendszeresen támadtak ránk az utcán, valamint a házunkban, hogy fizessünk, ekkor 14 éves voltam..
Miután kijártam az általános iskolát, majd a gimnáziumot, elkezdtem dolgozni egy gyorsétteremben, amolyan kezdő állásnak fasza lesz alapon.
Itt talkálkoztam pár arccal, akik belevittek izgalmasabb dolgokba, amit nem részleteznék..
A lényeg annyi, hogy édesanyám halála után a gazfickók leszálltak a O Connor családról, miután megjátszottam az én halálomat is, de ők még nem tudják, hogy a bosszú az bizony édes...
Amit a városban elértem 28 éves koromra: Van egy AUDI Q7-em.
Ezt mind-mind saját munkából és önereőből hoztam össze, szóval egyúton büszke is vagyok magamra ezek miatt!
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősítést kérek rádión, ha megvan a megfelelő egység akkor lefegyverezzük őket, ha nem tudjuk akkor tűzharcba kell szállni velük.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Letartóztatom lefoglalom az illegális kábítószereket majd a megfelelő büntetést kiszabom rá, legyen ez csekk, avagy börtönbüntetés.