Rendőrség, jelentkezés.

Patya_show

Újonc
2025. 07. 01.
66
5
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: patyaw2244​
2. Hogyan szólíthatunk? Patrik, kenya.​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 2 837 perc LVL 7​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen TEK-es.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Eddig semmit nem kaptam.​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, az én nevem Patrik, 15 éves dolgos, vicces fiú vagyok. Szabadidőmben, Dawn Mta LS szerveren játszok. Szeretek RP-zni, dolgozni, mebereken segíteni, Megbízható, jól komunikáló személyiség vagyok, szeretem a problémákat megoldani, és szeretek csapatmunkában dolgozni.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó: kedves, vicces, megfontolt ---> Rossz: Túl önkritikus, új társaságban visszafogott vagyok, néha túl maximalista akarok lenni.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Raymond Mendez​
2. Születési helye, ideje: 1998-08-15 Los Santos.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: 8 általános, éretségi, mezőgazdász.​
4. Büntetett előéletű? Úgy tudom nem.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Az alapnál eggyel nagyobb rank ba, de ez még a jövő kérdése.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is villogóval félre álítom, eközben felszólítom hogy húzódjon félre és álítsa le a gépjárművét, majd maradjon az autóban, avagy gépjármüben/gépjárművön, majd le rádióznám, hogy ez az egység igazoltat egy pl.: fekete bmw m5 e60-t, ki szálnék oda mennék, bemutatkozom nevem, jelvényszámom és szeretném elkérni az iratait, jogosítvány, személyi igazolvány valamint egy forgalmi engedélyt is, megnézem hogy minden rendben van e , és ha igen, vissza nyújtom az iratait és a forgalmit, és megkérem hogy nyissa ki a csomagtartót, hogy ellenőrizzem meg van e a kötelező felszerelés, ha minden rendben akkor elköszönök, és járőrözök tovább.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az állam hivatalos fegyveres szerve, amelynek feladata a jogrend védelme, a közbiztonság fenntartása és a bűncselekmények megelőzése, felderítése.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
Mindig a felettesedre kell hallgatnod.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Egy közúti birságnál a rendőr nem önkéntesen dönti el a buntetés mértékét, hanem a jogszabályban rögzített keretek között mérlegel. Ha az intézkedés alá vont személy priusszal rendelkezik, az többnyire nem közvetlenül befolyásolja a bírság összegét, de hatással lehet a rendőr döntésére bizonyos esetekben.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. raymond Mendez vagyok, 25 éves 210cm magas, erős, megfontolt ember akit kiskorában sokszor megaláztak, de ilyen 18 éves lehetett mikor megizmosodott, és felnéztek rá az emberek, utálja ha valakit megaláznak, valakitöl lopnak, avagy bántalmaznak valakit, vagy valamit. Okos, bátor, erős férfi vagyok, szeretem a kalandokat akciókat, kiálni emberek mellett.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Jelzem rádión, erősítést kérek, és ha sikerül öket megállítani, lefegyverezni akkor letartóztatom, ha nem akkor ki kell őket lőni. legfontosabb az hogy élve kapjuk el őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Rögtön letartóztatom majd, lefoglalom a cuccokat, beviszem a kapitányságra az úttal együtt, és a rendőrségen bizonyiték ként előálítom, azzal a személlyel akinek a kocsiában volt, majd ezek után,kiszabom a büntetést.​

Attachments

• Képernyőfelvétel (4).png
    Képernyőfelvétel (4).png
    253.6 KB · Látta: 128
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Keress fel privát uzenetben dc:rolikaa. ))
Tisztelettel:
[Azim Zafir]r.[Altábornagy]