Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: gt.zero.phuse.2. Hogyan szólíthatunk? Zero/Adrián3. Hány éves vagy? 15-16 leszek4. Játtszott perceid száma? 14 551 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Fivem-en voltam/Sajáts szerveremen7. Mesélj magadról pár mondatban. Szeretem a kedvest embert! Én kedves vagyok szeretek segíteni embereknek! És sok mindne.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság 1.Pozitív: Céltudatos,Türelmes,megörzízem a türelmem. 2.Negatív: Ha ideges is vagyok akkor nagyon gyorsan hozzok rossz döntést! Néha el vagyok fáradva, Néha irigy is.Általános adatok
1. Teljes neve: Hannah Smith2. Születési helye, ideje: 2001/10/12 Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemi Diploma4. Büntetett előéletű? Nem vagyok az. 1x ültem vipera miatt nem tudtam róla csak az a 1 volt!5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Be töltött posztba-és normális szerep betöltés6. Szolgált már fegyveres szervnél? Eddig nem,de ki szeretném probálni!7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Le rádiózom,hogy megállítottam egy autót,aztán bemutatkozom(név,jelvényszá,rang)elkérném a személyes iratait(jogosítvány,forgalmi,személyi),MDC-be lekérdezném a jármű rendszámát,személy nevét, utána átkutatnám a ruházatát,csomagtartóját van e EÜ. Doboz,és ha minden rendben van tovább engedem majd rádión beszólok,hogy végeztem az igazoltatással.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy rendfentartó szerv dawn city városába. Feladata a bűnözés megelőzése, és megfékezése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes 1 ranggal van fölöttem, míg a feljebb való nálam több mint 1 ranggal magasabb. Így a közvetlen felettesemnek is adhta parancsot.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha van olyan ki-kiáltó múlt amiért megérdemelné a több büntetést abban az esetben megnövelem a büntetést. De ha nem akkor tartom a bírság összegét.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ki tartó vagyok! megbizható és sok mindenbe segitek! Jobban érdekel a rendvédelem! mint más nekem ez jobban tetszik a munkájuk! stb.... Amit el tervezek/el képzelek azt teljesítem!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Le rádiózóm hogy tüzet nyítok az illetőre! Mivel ki szált fegyverel kezében és elsütés fele jár2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Megkérdezem a tulajdonost hogy tudja e mi ez és miért van nála. Ha továbbra is tagadja beviszem kihallgatásra. Majd le foglalom a drogot vagy illegális cuccot!
.png)