Reid Nuhfer - Kevin

• Thread starter Thread starter Vadasz
  • Start date Start date
  • Válaszok 12
  • Látta 257
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vadasz

Újonc
2025. 03. 17.
28
11
-
LS karakter
Reid Nuhfer
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Reid Nuhfer
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Kevin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy tűzparancsos körözött jármű vezetőjét lelőttem déli szerelőnél. Először amikor Kevin megjött DM-ért akart jailbe rakni, mondtam neki, hogy TP volt az autón, nem értem miért lenne DM. Miután aztmondta, hogy a TP lényege nem az, hogy le lehet lőni a célszemélyt, többször is megkérdeztem, hogy magyarázza el akkor mi a lényege de erre nem tudott választ adni. Utánna egy kis idő után átváltott szereptévesztés-re, még mindig mondtam volna a mondani valóm, lettek volna kérdéseim, de kérdés nélkül miközben még irtam berakott 180 perce szereptévesztés indokkal.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
-
Megjegyzés:

Megjegyzés: A lejátszott 28.000 percem alatt az ucp-m szinte tiszta egy jailem van még februárból, adminnal való fenyegetőzés miatt ami határeset volt mivel nem fenyegetés képp irtam hanem kérdés szerűen, de azt is egy olyan admin rakta rám aki ki lett bannolva végül. Kérem csak a biráló személy válaszoljon, köszönöm.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: rolandszo
Ha nem mutatott ellenállást és volt esély rá, miért nem sokkolót használsz? Nem tdma-n vagy.

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Ha nem mutatott ellenállást és volt esély rá, miért nem sokkolót használsz? Nem tdma-n vagy.
Attól függetlenül, hogy IC volt egy nézeteltérésem veled ami jogos volt nemkéne OOC-ba átvinned de nem is ez a lényeg, nyilván azért volt rajta REMJ, RUM, TP körözés mivel nem mutatott ellenállást.

Helló!

A tűzparancs önmagában foglalva nem jogosít fel téged arra, hogy a körülményeket elhanyagolva fejbe lőjj valakit az útszélén.
Rendvédelmi tagként kötelességeid közé tartozik az életek mentése, nem pedig azok elvétele, teljesen nonszensz ez amit műveltél.

Ilyen esetekben, ha épp a TP-s kocsiban ül(vagy azzal rendelkezik), akkor is (és minden más esetben is) a cél az, hogy a gyanusított ép bőrrel kerüljön bíróság elé. (jelen esetben IC jailba ugye...) Rendfenntartó vagy, nem pedig egy jött-ment fejvadász aki kedvére lövöldözi le az utcákon a körözött bűnözőket.

Ezt már csak te találtad ki. Épphogy nem érdekel ki pampog sürgősségin a semmin. Én ide írtam, mint másik rendvédelmi frakció tag, hogy bizonyos keretek között maradjon az a TP aktív. NNI vagytok, nem elit kommandó, az más kérdés, hogy ti nem úgy látjátok. Illetve egyetértek Kevin válaszával és ügyintézésével, nem az a fő célunk, hogy életeket ontsunk ki, nem hiába van dutyban gumibot, sokkoló és egyéb kényszerítőeszközök. Ha ez nehezedre esik, sajnos vállalnod kell a következményeket.

Ezt már csak te találtad ki. Épphogy nem érdekel ki pampog sürgősségin a semmin. Én ide írtam, mint másik rendvédelmi frakció tag, hogy bizonyos keretek között maradjon az a TP aktív. NNI vagytok, nem elit kommandó, az más kérdés, hogy ti nem úgy látjátok. Illetve egyetértek Kevin válaszával és ügyintézésével, nem az a fő célunk, hogy életeket ontsunk ki, nem hiába van dutyban gumibot, sokkoló és egyéb kényszerítőeszközök. Ha ez nehezedre esik, sajnos vállalnod kell a következményeket.
Persze....NNI igen de BO-s szóval Elit Kommandós, nyilván nem az a cél de ha előtte már lőtt ránk, meg is ölt rendvédelmist lőfegyverrel nemfogok gumibottal menni neki nyilván te sem tennéd ezt.

Persze....NNI igen de BO-s szóval Elit Kommandós, nyilván nem az a cél de ha előtte már lőtt ránk, meg is ölt rendvédelmist lőfegyverrel nemfogok gumibottal menni neki nyilván te sem tennéd ezt.
Valóban, viszont egy felszólítás, hogy adja meg magát és csak utána alkalmazni esetleges lőfegyvert akkor is inkább kerékre kellene lőni.

• Kedvelés
Valóban, viszont egy felszólítás, hogy adja meg magát és csak utána alkalmazni esetleges lőfegyvert akkor is inkább kerékre kellene lőni.
Nem autóban volt amikro lelőttem.

Nem autóban volt amikro lelőttem.
Sokkolót kellett volna alkalmaznod, hiszen azért van duty itemként, hogy például ilyen esetekben is használd mivel az a cél, hogy "bíróság elé kerüljön".

• Kedvelés
Éles lőfegyver használata engedélyezett TP-nél mint ahogyan a sokkolóé is, ic ügy, hogy mit használsz.

• Haha
Reactions: rolandszo
Nagykaliber használata engedélyezett TP-nél mint ahogyan a sokkolóé is, ic ügy, hogy mit használsz.
Ezzel a mentalitással akkor az is megengedett, hogy ne is legyen nálad sokkoló, mert fölösleges sokkolni meg bevinni embereket IC jailbe, hanem csak feküdj a bal klikken AR-rel a kezedben.
Ui: Ha azt hiszed, hogy egy BO elit kommandós akkor gondolkozz el és nézz utána a dolgoknak XDD

• Kedvelés
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Ha egy autóra TP aktív körözés van kiadva, az nem jogosít fel arra, hogy oda menj és fejbe lődd. Rendvédelmisként az lenne a feladatod, hogy letartóztasd az illetőt, előállítsd, és a megfelelő büntetést megkapja. Ez a viselkedés nem a szerepedhez illő, ezért a szankciót jogosan kaptad.

A panaszod tehát jogtalan, az admin az ügyintézés során jogosan járt el.

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Balint123 és Kevin
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.